Κεκλεισμένων των θυρών? η εισιτήρια με ταυτότητα?

Κι εκεί που η Κηφισιά ανακοίνωσε ότι ο αγώνας Κηφισιάς- Εργοτέλη, θα γίνει Κεκλεισμένων των θυρών, έχουμε νέα τροπή με την ανακοίνωση του προέδρου της ομάδας των Βορείων προαστείων Βασίλη Γατζούλα που μιλά για  εισιτήρια με Ταυτότητα !!
 Αναλυτικά η μακροσκελής ανακοίνωση του κ. Γατζούλα είναι η εξής:
«Κύριε Πρόεδρε του Ιωνικού,

Ειναι πάγια η πρακτική μας να αποφεύγουμε να δημιουργούμε αντιπαραθέσεις και διενέξεις. Η 10χρόνη παρουσία του σωματείου μας στα εθνικά πρωταθλήματα υπό την ηγεσία μου καθιστά αυτήν την πρακτική μας ως δεδομένη. Είναι επίσης αναμφισβήτητο ότι όλα αυτά τα χρόνια η ομάδα μας παλεύει τίμια, με αξιοπρέπεια και μόνο στους αγωνιστικούς χώρους, πράγμα που συνεπάγεται το μεγαλύτερο δυνατό κόστος σε όλα τα επίπεδα. Ίσως αυτοί είναι και οι λόγοι που βρισκόμαστε ακόμα στην Γ' Εθνική Κατηγορία. Απόφαση μας λοιπόν είναι να μην δεχόμαστε κανέναν και από κανέναν ηθικό εκβιασμό και ιδιαίτερα απο ανθρώπους που με τις πρακτικές τους και τη λογική τους υπονομεύουν σε κάθε τους κίνηση την αξιοπρέπεια, την ηθική και τον αθλητισμό. Είναι γνωστό σε όλο τον αθλητικό κόσμο ποιοι είμαστε εμείς. Ποτέ όλα αυτά τα χρόνια η Κηφισιά Α.Ε. δεν επεδίωξε και ούτε προσπάθησε να ανακατευτεί ανάμεσα σε ομάδες που κάνουν τον αγώνα τους και την προσπάθεια τους για διάκριση οπότε σας δηλώνουμε με παρρησία ότι δεν θα το κάνει λοιπόν ούτε τώρα. Αν εσείς πρόεδρε έχετε θέματα ή προβλήματα με τις αντίπαλες ομάδες εμείς δεν σας επιτρέπουμε να μας ανακατεύετε. Επιπρόσθετα, δεν μπορώ να κατανοήσω τους λόγους που σας κάνουν να εμπλέκεστε σε όλη αυτή της ιστορία (θα αναφερθώ επισταμένα παρακάτω) ακολουθώντας την οδό της άμεσης ρήξης με το σωματείο μας. Όπως κάνετε εσείς τον αγώνα σας και προσπαθείτε για το καλύτερο αγωνιστικό αποτέλεσμα έτσι τον κάνουμε και εμείς με μια ουσιώδη διαφορά: στο όπως. Ειναι γνωστές οι παρωχημένες πρακτικές που κρατούν κολλημένο το ποδόσφαιρο.
Αν κι δεν είχα καμία πρόθεση να το κάνω όμως είμαι αναγκασμένος να απαντήσω γιατί προσπαθήσατε (με απόλυτη αποτυχία) να θίξετε την ιστορία της ομάδας μου να την σπιλώσετε και της ρίξετε λάσπη. Μιας ομάδας που με την παρουσία της από το 1932 δεν έδωσε κανένα δικαίωμα, δεν τιμωρήθηκε για επεισόδια και προπηλακισμούς, για ξυλοδαρμούς και 'πληρωμένους' στρατούς οπαδών. Η κοινή ποδοσφαιρική και αθλητική γνώμη μπορεί εύκολα να το αποδείξει αυτό.
Κύριε πρόεδρε του Ιωνικού κατά τα αλλα μου είστε ένας άνθρωπος συμπαθής (η γνωριμία μας στην κλήρωση του πρωταθλήματος αυτό μου έδειξε) και πίστεψα παράλληλα και αγνών προθέσεων για το χώρο μας. Θελω λοιπόν να σου πω ότι την ιστορία της κάθε ομάδας την γράφουν οι ίδιες οι διοικήσεις των ομάδων και μόνο αυτές. Αυτές είναι οι απόλυτα υπεύθυνες (αυτό ως υπενθύμιση). Λόγω αυτής της αρχικής εντύπωσης που έχω για σένα Πρόεδρε, σου απαντώ ανοιχτά για την απόφαση που πήρε το Δ.Σ. του συλλόγου μας και εγώ ως Πρόεδρος. Αναγκάστηκα ή καλύτερα με αναγκάσετε να προβώ σε αυτή την κίνηση και να μην παρεβρεθούν φίλαθλοι και επομένως να μην έρθουν και οι δικοί σου 'φίλαθλοι' στο γήπεδο που εσύ θέλεις. Είναι γεγονός ότι η διοίκηση σου μας ζήτησε εισιτήρια για να μας στηρίξετε με τις γνωστές συνήθειες τους. Έτσι, θεωρώ υπεύθυνη τη διοίκηση σου για αυτό σας το αίτημα και είναι προφανές ότι ο κόσμος σου ειναι το 'όπλο' της ομάδας σου αλλα το χέρι που κρατάει το 'όπλο' είστε εσείς η διοίκηση. Εμείς οι διοικήσεις είμαστε απόλυτα υπεύθυνοι για τους 'φιλάθλους' μας. Σε ενημερώνω ότι δεν επέτρεψα και δεν θα επιτρέψω κανένα παρατράγουδο στην έδρα της ομάδας μου υποκινούμενο απο ελατήρια που δεν θέλω να αναφέρω.
Πρόεδρε, όσο για την αναφορά σας ότι θα απευθυνθείτε στον αθλητικό εισαγγελέα και στον υπουργό αθλητισμού σας συνιστώ ανεπιφύλακτα να το πράξετε. Πριν όμως θέλω να σου θυμίσω την περσινή παρουσία σας (όχι την προσωπική σου αλλά του κόσμου σου) στο Ζηρίνειο που στην εξέδρα των γηπεδούχων πραγματοποίησαν επεισόδια, ασχήμιες, βιαιοπραγίες και τραυματισμούς. Οπότε όπως και πέρσι με σχετική ανακοίνωση προς την τότε διοίκηση της ομάδας έτσι και φέτος καλώ εκ νέου τον αθλητικό εισαγγελέα να με καλέσει να του αποδώσω το βίντεο και τις φωτογραφίες των συμβάντων (παρότι εσείς θα προβείτε μόνοι σας στην ενόχληση των αρχών).
Υ.Γ.1.: Κύριε πρόεδρε του Ιωνικού (κατά τα αλλά συμπαθή) αν επιθυμείτε και δηλώσετε υπεύθυνος για τον κόσμο σας που θέλει να έρθει στο Ζηρίνειο, κάντε μας επίσημα ως Ιωνικός αίτημα με τον ακριβή αριθμό (ονοματεπώνυμο, Αρ. Ταυτότητας) των φιλάθλων που θέλουν να έρθουν. Σας δηλώνω ότι θα εισέλθουν ΜΟΝΟ οι φίλαθλοι σας στις εξέδρες ώστε να είστε απόλυτα και μόνοι υπεύθυνοι για ότι πρόκειται να συμβεί.
Υ.Γ.2: Κύριε πρόεδρε σας συμβουλεύω αν και μικρότερος σε ηλικία αλλά με την ιδιότητα του Προέδρου επί δεκαετίας και με την άμεση παρουσία στο ελληνικό ποδόσφαιρο στέλνοντας κόσμο (καθοδηγούμενων και εγκάθετων 20χρονων και 25χρονων) θα είστε αποκλειστικά υπεύθυνος για σειρά κακουργηματικών και ποινικών περιπτώσεων (όπως σύσταση συμμορίας, πρόκληση φθοράς ξένης και δημόσιας περιουσίας) αν συμβεί το παραμικρό επεισόδιο.
Υ.Γ.3: Δεύτερη και μεγαλύτερη συμβουλή πριν αποτανθείς στον αθλητικό εισαγγελέα και στον Υπουργό αθλητισμού σου ζητάμε να μας αποσταλεί το προσωπικό σου ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ώστε να σου στείλουμε τις φωτογραφίες απο τις ασχήμιες στις φυσούνες των αποδυτηρίων της Νέαπολης, απο τις υποδοχές των ομάδων στην έδρα σας και απο την περσινή χωρίς καμιά ντροπή επίθεση του κόσμου σας στις εξέδρες του Ζηρίνειο. Εμείς πάντως με αυτές θα παρευρεθούμε στους αρμόδιους φορείς οπότε να τις έχεις στην κατοχή σου ως ένδειξη αγνών αθλητικών προθέσεων.
Υ.Γ.4: Η Κηφισιά Α.Ε. σέβεται ανέκαθεν τον αγώνα, την αγωνία και τον ιδρώτα των ομάδων των διοικήσεων των ποδοσφαιριστών και των προπονητών κάθε αντίπαλης ομάδας αλλα δεν μπορεί να σεβαστεί σε καμιά περίπτωση πρόσκαιρες διοικήσεις που απο την φιλοδοξία τους (ματαιοδοξία) προσπαθούν να γράψουν άσπρες σελίδες στις ιστορίες των ομάδων τους που το πιο πιθανό ειναι να καταλήξουν και αυτές μαύρες.
Υ.Γ. 5: Φίλτατε Πρόεδρε, επειδή δεν θέλω να πιστέψω ότι η όλη αυτή σου διαμαρτυρία έγινε με δίκη σου ευθύνη και πρωτοβουλία αλλά προέρχεται υποκινούμενη από κακούς συμβούλους και απόβλητα που χρόνια τώρα λυμαίνονται το ελληνικό ποδόσφαιρο , θα σε παρακαλέσω να μιλήσεις προσωπικά μαζί μου ώστε να καταλάβεις πραγματικά για πιο λόγο η Κηφισιά Α.Ε. πήρε αυτή την απόφαση να μην εισέλθουν φίλαθλοι στις εξέδρες του γηπέδου της. Επίσης, να εξηγήσω τους κίνδυνος και τις παγίδες που διατρέχεις και εσύ και εγώ αν η απόφαση αυτή δεν θα είχε παρθεί.
Υ.Γ. 6: Εμείς φιλικά προπονητικού χαρακτήρα δε δώσαμε και δεν θα δώσουμε ποτέ και σε σας παρακαλώ να μην μας εξομοιώνεται με δικές σας λογικές.
Μετά τιμής, Βασίλειος Γαντζούλας
Πρόεδρος Δ.Σ. Κηφισίας Α.Ε.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου