Διαζύγιο με Σαπαλίδη ο Ιωνικός

Παρελθόν αποτελεί στον Ιωνικό ο γνωστός ποδοσφαιριστής Σταμάτης Σαπαλίδης, με τον οποίο λύθηκε η συνεργασία, αναλυτικά η ανακοίνωση πόυ εξεδόθη αναφέρει:"Η Διοικούσα Επιτροπή του Ιωνικού ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Σταμάτη Σαπαλίδη.
Του ευχόμαστε στον επόμενο σταθμό της καριέρας του να ανακτήσει την χαμένη ποδοσφαιρική του «αίγλη», αλλά και τον χαμένο επαγγελματισμό του.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, σε προπονήσεις αποκατάστασης επέστρεψαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Ιωνικού ενώ για αύριο το απόγευμα στις 17.00 υπάρχει προγραμματισμένο φιλικό με την Δραπετσώνα στο γήπεδο της Νεάπολης."

Ο τυχερός της λαχειοφόρου
Η οικογένεια του Ιωνικού νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά όλους όσους προμηθεύτηκαν λαχνούς και με αυτόν τον τρόπο στήριξαν την ομάδα σε αυτή τη δύσκολη χρονιά.
Ο Νικητής της κλήρωσης με τον τυχερό λαχνό Νο 7264 βρέθηκε και είναι ο κος Βανταράκης Νικόλαος κάτοικος Αγ. Δημητρίου, ο οποίος προμηθεύτηκε τον τυχερό του λαχνό απο τον κο Παναγιωτόπουλο πρώην προπονητή τερματοφυλάκων της ομάδας.  Ο κος Βανταράκης παρευρέθηκε στον τελευταίο αγώνα της ομάδας όπου και συμπλήρωσε τα σχετικά χαρτιά προκειμένου να περάσει στην κυριότητα του το αυτοκίνητο. Συνομίλησαν με τον Πρόεδρο της διοικούσας επιτροπής κο Αποστόλου τον οποίο και ευχαρίστησε. Ο Πρόεδρος με τη σειρά του συγχάρηκε τον κο Βανταράκη και τον ευχαρίστησε για τη συμμετοχή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου