Σάλος με το Club των οργίων του Πειραιά

Σάλος στον Πειραιά με το clubswinger των οργίων, όπως αποδείχθηκε τελικά από την Υποδιεύθυνση Πειραιά μετά το οργανωμένο ντού που έκανε.
 Το  club  2Χ2  επί της Δερβενακίων 18, ( δίπλα από το κολυμβητήριο) μπορεί να ήταν  φαινομενικά ,ένα κιριλέ club, ωστόσο η φήμη του , περί τρελών πάρτι  swinging είχε ξεπεράσει την φήμη του Πειραιά.
 Στις 27/5 τα ξημερώματα η αστυνομία έχοντας την συνδρομή γυναικών της Αστ. Διεύθυνσης Πειραιά, εισήλθε στο club για να
μπορέσουν να γευθούν τα σεξουαλικά όργια που οργάνωσε το  για ζευγάρια.
  Οι γυναίκες με τους άνδρες της αστυνομίες υποδύθηκαν τα ενδιαφερόμενα ζευγάρια και τους έπιασαν όλους στα πράσα..
 Σε ειδικούς χώρους του στο υπόγειο βρέθηκαν ειδικά διαμορφωμένα δωμάτια όπου γίνονταν οι συνευρέσεις των ζευγαριών, με τους ειδικούς θαμώνες να  φέρουν μάσκες μη αναγνώρισης ενώ το υπόλοιπο λειτουργούσε κανονικά χωρίς να μπορούν να πάρουν μυρωδιά οι υπόλοιποι "κανονικοί" θαμώνες
 Είναι χαρακτηριστικό ότι παράνομα οι ιδιοκτήτες  βιντεοσκοπούσαν τα ζευγάρια( λόγω των μασκών δεν μπορούσε να φανερωθεί η ταυτότητα τους.
 Οι ειδικοί θαμώνες του, είχαν  κάρτες συνδρομής εισόδου και γίνεται κατανοητό, ότι δεν μπορούσε να μπεί οποιοσδήποτε μέσα  όταν   διοργάνωνε τα πάρτυ( συνήθως Παρασκευή η Σαββάτο  μεσάνυχτα).
Το club είχε σελίδα στο facebook  αλλά και  ιστοσελίδα για τα ζευγάρια που την έψαχναν.. και υποσχόταν  υλοποίηση κάθε είδους φαντασίωση..
 Μέσα στο  υπήρχαν τα πάντα που μπορούσαν να προσφέρουν τις ειδικές σεξουαλικές  υπηρεσίες ταινίες σεξ, ρούχα σεξ, μαύρες κάπες  μάσκες προφυλακτικά, λιπαντικά κλπ.
 Φυσικό ήταν να συλληφθεί ο ιδιοκτήτης και οι εργαζόμενοι που πάντως το κατηγορητήριο είναι σχετικά ελαφρύ ΄, αφού κατηγορούνται μόνο για διευκόλυνση ακολασίας ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι οι ειδικοί σκύλοι που είχε αστυνομία δεν βρήκε ίχνος ναρκωτικών..
 Το  club σφραγίσθηκε, αλλά οι πληροφορίες λένε ότι σύντομα θα ξανανοίξει..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου