Στα πέναλτι η Ελπίδα Σκουτάρεως απέκλεισε το Κερατσίνι


Ήρωας ο γκολκήπερ Καστανιώτης που έπαιξε με μερική ρήξη χιαστού από το ημίχρονο

Ο τρομερός γκολκήπερ Δημήτρης Καστανιώτης που έπαιζε με ένα πόδι από  το 44΄  ήταν ο ήρωας που έστειλε την Ελπίδα Σκουτάρεως στον τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών. αποκρούοντας 3 πέναλτι των παιχτών του Κερατσινίου.
 Τρομερή επιτυχία για την Ελπίδα που από το 32΄ έπαιζε και με 10 παίχτες λόγω της δίκαιης αποβολής του γκολκήπερ Νικολούδη.

4ο ( Ε)   Μουσικάκης 3-0
4ο ( Κ)
3ο ( Ε)  Δίγγας     2-0
30  ( Κ) Νταουτάι  απέκρουσε ο Καστανιώτης
2ο (Ε) Κεχαγιάς   1-0
2ο  (Κ) Φούντας    απέκρουσε  ο Καστανιώτης1-0
1ο πέναλτι(Ε), Πασχαλούδης  , απέκρουσε ο Μπώτος 0-0
1ο πέναλτι (Κ) Ψυχογιός  απέκρουσε ο Καστανιώτης

 Στα πέναλτι κρίνεται η πρόκριση
Δεν το πιστεύουν οι της Ελπίδας ότι πάει η πρόκριση στα πέναλτι..αφού προηγήθηκαν στο 109΄'  και ισοφαρίσθηκαν στο 114΄

Παράταση  (β΄ μέρος)

Δραματικό φινάλε στις Σέρρες με το Κερατσίνι να ψάχνει το 1-2 στα τελευταία λεπτά της παράτασης.
17.39΄: Το Κερατσίνι ισοφαρίζει με κεφαλιά του Μπατή μετά από κόρνερ του Κουρκούτη, δείχνοντας στοιχεία ομάδας που μπορεί να βγεί από τα αδιέξοδα.

Ξεκίνησε η επανάληψη με απίστευτο γκολ για την Ελπίδα- κόντρα στην ροή του αγώνα στο 108΄, που σημείωσε ο Ζαχαριάς με κεφαλιά μετά από σέντρα του Ουζούνογλου.



Παράταση  (α΄ μέρος)

17.29:   Ολοκληρώθηκε το α΄ μέρος της παράτασης, χωρίς τίποτε το ιδιαίτερο.
17.21:Ξεκάθαρα πλέον η Ελπίδα κοιτάζει να μην δεχθεί γκολ για να πάει το ματς στα πέναλτι.
17.20: Καλή ενέργεια με τον Τουρνά να κερδίζει κόρνερ που πέρασε ανεκμετάλευτο.
17.14: Ξεκίνησε η παράταση.


Λήξη του αγώνα, πάμε για παράταση
16.58: Ο εξαιρετικός Τουρνάς βγάζει τον Ψυχογιό σε θέση βολής, όμως το γυριστό σούτ που επιχειρεί φεύγει άουτ.
16. 57.: Πιέζει ασφυκτικά  το Κερατσίνι, απίστευτη ευκαιρία για το Κερατσίνι με τον Ψυχογιό  να μην μπορεί να σκοράρει εξ΄ επαφής.
16.55: Ηρωική προσπάθεια για την ομάδα των Σερρών με 10 παίχτες και με τραυματία τον 2ο γκολκήπερ Καστανιώτη, κρατάει γερά.
 Πέρασε ανώδυνα το 20λεπτο που  η Ελπίδα  απείλησε, για το Κερατσίνι και τώρα οι Κερατσινιώτες  πέρνουν μέτρα στο γήπεδο..
16.49: Δυνατό σούτ του Γκιάτη, με τον Καστανιώτη να διώχνει σε κόρνερ.
16.47: Τεράστια ευκαιρία για το Κερατσίνι, με τον Νταουτάι να μην μπορεί να στείλει την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά απο πολύ κοντά, μετά από σέντρα του Σφυρογιαννάκη.
Δεν μπορεί να βρεθεί το Κερατσίνι στον χώρο της μεσαίας γραμμής, με αποτελέσμα να μην μπορεί να τροφοδοτήσει τους επιθετικούς.
16.40: Τεχνικό σούτ του Διάκου έφυγε άουτ.
Προσπαθεί να μπλοκάρει τον Ψυχογιό η Ελπίδα, και στο β΄ μέρος τα καταφέρνει
Δεν έχει μπεί καλά στο παιχνίδι στην επανάληψη το Κερατσίνι, με την Ελπίδα να στέκεται καλά και να  απειλεί στην κόντρα.
16.25: Γυριστό σούτ του Σιδηρόπουλου με την μπάλα να μην ανησυχεί τον Μπώτο.
16.15: Ξεκίνησε το β΄ μέρος, περισσότεροι από 1500 οι φίλαθλοι πλέον.
Όλα κυλούν ιδανικά για το Κερατσίνι που και καλύτερο είναι, χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες, ενώ πλέον έχει αριθμητική υπεροχή  με την αποβολή του Νικολούδη, ενώ δύσκολα θα συνεχίσει και ο 2ος γκολκήπερ της Ελπίδας, ο Καστανιώτης που έχει θλάση και κουτσαίνει, όμως συνεχίζει κάνοντας ένεση.



Α΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
15.07: Ξεκίνησε  στο Δημ. Στάδιο Σερρών ο ημιτελικός ανάμεσα στην Ελπίδα και το Κερατσίνι, παρουσία  περίπου 1000 φιλάθλων. 
15.14: Αναγνωριστικό παιχνίδι σε αυτά τα πρώτα 7 λεπτά.
15.23: Χωρίς τους δύο καλύτερους παίχτες της η Ελπίδα Σκουτάρεως τους τραυματίες, τον μεσοεπιθετικό Τάντιτς και τον μέσο Στεφανίδη, το  Κερατσίνι ελέγχει το παιχνίδι.
15.28: Μεγάλη φάση για το Κερατσίνι, με τον γκολκήπερ Νικολούδη να επεμβαίνει  πρό του Τουρνά.
 15.30:Πιέζει το Κερατσίνι που έχει πλήρη υπεροχή, με τον γκολκήπερ της Ελπίδας τον Νικολούδη να είναι όμως σταθερός.
 15.32: Eπέλαση του Ψυχογιού από τα δεξιά, γύρισε την μπάλα στην καρδιά της άμυνας της Ελπίδας, όμως δεν πρόλαβαν οι επιθετικοί του Κερατσινίου να εκμεταλευθούν την φάση.
 15.34: Φάουλ σε καλή θέση για την Ελπίδα, το εκτελεί ο Μουσικάκης πάνω στο τείχος
15.37: Σημαντική ευκαιρία για τους Σερραίους με τον Ουζούνογλου να εκμεταλεύεται λάθος  εξω από την περιοχή του Κερατσινίου - να πιάνει το δυνατό σούτ και την μπάλα να φεύγει μόλις άουτ.
15.40: Κόκινη κάρτα  για την Ελπίδα καθώς αποβάλλεται ο γκολκήπερ Νικολούδης, όταν βγήκε εκτός περιοχής και ανέτρεψε τον εφορμούντα Ψυχογιό,που κυριολεκτικά δείχνει ΄'απιαστος  με τους Κερατσινιώτες να κερδίζουν το φάουλ, και να έχουν πλέον αριθμητική υπεροχή.
 Ο Καστανιώτης παίρνει θέση κάτω από τα γκολπόστ
15.43:Ο Κιάφα εκτελεί το φάουλ που περνάει ανεκμετάλευτο, στην συνέχεια είχαμε κόρνερ και κοντινή κεφαλιά του Τουρνά να αποκρούεται σε κόρνερ
15.46: Πιέζει το Κερατσίνι , κι ο Σφυρογιαννάκης ολιγωρεί μόνος του μέσα στην περιοχή χάνοντας ευκαιρία.
15.49: Διακοπή στο ματς για 4 λεπτά αφού και ο 2ος τερματοφύλακας των γηπεδούχων ο Καστανιώτης έχει τραυματισθεί, κι όλα δείχνουν ότι δεν μπορεί να συνεχίσει, με τους Σερραίους να ετοιμάζονται για 2η αναγκαστική συμμετοχή, όμως τελικά ο Καστανιώτης συνεχίζει.
15.58: Ημίχρονο 0-0
Διαιτητής: Κοτσάνης (Χατζηνάκος, Κουβαλάκης(Δράμας)
ΕΛΠΙΔΑ:Νικολούδης, Κωφοκώτσιος, Πασχαλούδης, Δίγγας, Κουτζαβασίλης, Μουσικάκης, Ουζούνογλου, Γεωργιάδης(98 ΄Ζαχαριάς), Γκόγκας( 33΄ Καστανιώτης), Αγγελακάς, Σιδηρόπουλος(70΄ Κεχαγιάς)

 ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ:Μπότος, Σφυρογιαννάκης, Νταουτάι, Μπατής, Βαττής, Διάκος(81΄Μαναριώτης), Ψυχογιός, Γκιάτης, Κιάφα( 59΄ Φούντας), Τουρνάς, Κουρκούτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου