Διαζύγιο με Ματθαίου στον Α.Σ. Ποντίων

 Δεν θα βρίσκεται στον πάγκο του Α.Σ. Ποντίων ο Γιώργος Ματθαίου, κάτι που ανακοινώθηκε με δελτίο τύπου του συυλλόγου, όπου αναφλέρονται επίσης δηλώσεις το  έμεπιρου τεχνικού.
"Μετά από 10 μήνες παρουσίας στον πάγκο του ΑΣ Ποντίων, ο Γιώργος Ματθαίου και η διοίκηση του συλλόγου αποφάσισαν την ολοκλήρωση της συνεργασίας. Οι ιθύνοντες της ομάδας συναντήθηκαν σήμερα το απόγευμα με τον έμπειρο προπονητή και αποφασίστηκε από κοινού η μη ανανέωση της  συμφωνίας μέσα σε φιλικό περιβάλλον.

{Μια επιτυχημένη πορεία με ..φίλους κάνει ένα προσωρινό διάλειμμα}, δήλωσε ο Γιώργος Ματθαίου μετά από το τέλος του ραντεβού και συνέχισε: {Περάσαμε μια σεζόν με πολλές δυσκολίες και με ωραίες στιγμές…. Πραγματικά είναι μια κατάσταση που δεν μπορείς να αποφύγεις στο ποδόσφαιρο…. Η ΑΣ Ποντίων και οι άνθρωποι του συλλόγου είναι φίλοι μου και θα είναι και …αύριο το πρωί..!! Καλή επιτυχία στην ομάδα… Θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου, Τσέρο, Γουμαλάτσο, Νεσερσιάν και τους ποδοσφαιριστές}.

*Η ομάδα ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της με φιλικό κόντρα στην Χαραυγή, και πλέον η νέα διοίκηση θα αρχίσει τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν και νέες ανακοινώσει

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου