Φρένο στην αναδιάρθρωση από τον Βασιλειάδη

Φρένο στην φημολογούμενη αναδιάρθρωση της Footballeauge έβαλε ο Ύφυπουργός Αθλητισμού κ. Βασιλειάδης σε χθεσινές του δηλώσεις σε μερίδα των Μ.Μ.Ε, τονίζοντας οτι δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρξει αναδιάρθρωση για ένα πρωτάθλημα προβληματικό που φέτος είχε 18 ομάδες και αδυνατεί να ολοκληρωθεί, οπότε ούτε λόγος για αύξηση ομάδων.

 Ως εκ τούτου  οι όποιες ελπίδες των 4 δευτεραθλητριών ομάδων της φετινής Γ΄ Εθνικής πέφτουν κυριολεκτικά στο κενό.

Ελπίδες ανόδου μόνο από κενές θέσεις!!

Η μόνη περίπτωση να έχουν τύχη να αγωνιστούν και οι δευτεραθλητές της Γ’ Εθνικής στη Football League, είναι να κληθούν να καλύψουν κενές θέσεις που θα προκύψουν είτε από τις ομάδες που θα υποβιβαστούν από την Super League και οι οποίες θα επιλέξουν να πέσουν στην Γ’ Εθνική ή από τις πρωταθλήτριες ομάδες της Γ’ Εθνικής οι οποίες δεν θα μπορέσουν να ιδρύσουν ΠΑΕ. Στις περιπτώσεις αυτές και ανάλογα με τον αριθμό των θέσεων που θα προκύψουν, είναι γίνουν αγώνες μπαράζ μεταξύ των δευτεραθλητών της Γ’ Εθνικής.

 Στο Διαιτητικό δικαστήριο ο Ιωνικός

 Ενώ το μεταξύ , στο Διαιτητικό Δικαστήριο αναμένεται να προσφύγει ο Ιωνικός, μετά την απόφαση της Ε.Π.Ο να μην κάνει δεκτή την καταγγελία του Ιωνικού για την αφαίρεση των 6 βαθμών από τον Εργοτέλη.
 Το νομικό επιτελείο των Νικαιωτών  περιμένουν την επικύρωση της βαθμολογίας, ώστε  στην συνέχεια να προσφύγουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου