Και με την βούλα 'Ανδράλας" στην Ρόδο



Ο Πάρης Ανδράλας  είναι ο νέος τεχνικός της Ρόδου για την  προσεχή αγωνιστική περίοδο με τους ανθρώπους της Ροδίτκης ομάδας να ευελπιστούν ότι έκαναν την καλύτερη δυνατή επιλογή.
 Ο Ανδράλας ως πρωτοεμφανιζόμενος τεχνικός στην περίοδο που πέρασε στον πάγκο της Προοδευτικής παρουσίασε  μιά εξαιρετική ομάδα που κέρδισε τις εντυπώσεις, κι αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από την  διοίκηση της Ρόδου.

 Ο νεαρός ανέλαβε την Προοδευτική μετά την 5η αγωνιστική χωρίς βαθμό, και στα επόμενα 18  παιχνίδια που κάθισε στον πάγκο της μέτρησε 10 νίκες 7 ισοπαλίες και μόλις μιά ήττα.
Πρέπει να σημειωθεί ότι ήδη ο Ανδράλας πήρε και το δίπλωμα UEFA Β΄  από την σχολή προπονητών που παρακολούθησε στην Κατερίνη.
 Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση της Ρόδου αναφέρει:
"'Η διοίκηση του Α.Σ. Ρόδος ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Πάρη Ανδράλα και του εύχεται κάθε επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνει. Ο νέος τεχνικός της ομάδας γεννήθηκε στις 2 Δεκεμβρίου 1978, υπήρξε για πολλά χρόνια εν ενεργεία ποδοσφαιριστής ομάδων που αγωνίστηκαν στις εθνικές κατηγορίες, ενώ από τον περασμένο Οκτώβριο εργάστηκε με επιτυχία ως πρώτος προπονητής της Προοδευτικής στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας''.'

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου