Αίσθηση με Κοκλιώτη - Ραπτόπουλο ο Αμπελακιακός

Δύο σούπερ μεταγραφές για τον φιλόδοξο Αμπελακιακό που ανακοίνωσε την απόκτηση των Θεολόγου Ραπτόπουλου και του Ζώη Κοκλιώτη.
 Δύο ποδοσφαιριστών που μπορούν να κάνουν την διαφορά στον Αμπελακιακό, που ελπίζει ότι την νέα σεζόν μπορεί να πρωταγωνιστήσει.
 Ο 37χρονος ΄Λώλος( Ραπτόπουλος) είναι παλιός γνώριμος του συλλόγου, αφού και πρίν ένα χρόνο ήταν στο ρόστερ του Αμπελακιακού, ενώ στην σεζόν που πέρασε αγωνίσθηκε στον Ήφαιστο, ενώ έχει αγωνισθεί σε ομάδες, όπως ο Αίας Σαλαμίνας( Γ΄ Εθνική|, Μανδραικός, Προοδευτική) με την μεγάλη του ικανότητα στο σκοράρισμα.
 Ο Κοκλιώτης είναι εξίσου σπουδαίος ποδοσφαιριστής,- αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή,  που  στην σεζόν που πέρασε αγωνίθσηκε στον Ήφαιστο, ενώ έχει θητεία σε ομάδας όπως Παναχαική , ο Μανδραικός,ο Αίας Σαλαμίνας.
 Είναι πολύ σημαντικό ότι πρόκειται για  δύο Σαλαμίνιους ποδοσφαιριστές, κάτι σημαντικό για την ομάδα του Αμπελακιακού, που πλέον κινείται για την απόκτηση, ενός έμπειρου κεντρικού αμυντικού, κι ενός αμυντικού μέσου, που θα μπορούν να κάνουν επίσης την διοαφορά στην ομάδα που ως γνωστον  φέτος θα πρ,πονεί ο Τάκης Αγγελάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου