Λάβρος ο ισοβίτης Γιαννουσάκης κατά Καμμένου

 Επιβεβαίωνει ότι  τον πίεζε για  συγκεκριμένη κατάθεση κατά του  Βαγγέλη Μαρινάκη, σχετικά με την πολύκροτη υπόθεση του Noor 1.
Ενώπιον του εισαγγελέα Εφετών Πειραιά κατέθεσε για την υπόθεση του ναρκοπλοίου Νoor 1 ο ισοβίτης Μάκης Γιαννουσάκης. Ο ισοβίτης έχει καταδικασθεί πρωτόδικα για την υπόθεση μεταφοράς των 2,12 τόνων ηρωίνης με το πλοίο τον Ιούνιο του 2014.

Η πλευρά Γιαννουσάκη, με βάση και τις συνεντεύξεις των τελευταίων ημερών, αναφέρει ότι ο υπουργός Πάνος Καμένος, ο λιμενικός Παναγιώτης Χριστοφορίδης και η προϊστάμενη της εισαγγελίας Πειραιά Ειρήνη Τζίβα τον ωθούσαν σε συγκεκριμένη κατάθεση κατά του επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη, σχετικά με την πολύκροτη υπόθεση.
Η πλευρά Γιαννουσάκη προτίθεται τις επόμενες ημέρες να ζητήσει εξαίρεση της κ. Τζίβα από τη συγκεκριμένη δικογραφία, μετά και από τη μήνυση που κατέθεσε εναντίον της.
Παράλληλα θα καταθέσει νέα μήνυση στον δημοσιογράφο Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, αναφέροντας πως η «συνέντευξη» που είχε δώσει στην ιστοσελίδα Ζούγκλα είναι προϊόν υποκλοπής.
Σημειώνεται πως η δικογραφία για τον κ. Καμμένο έχει διαχωριστεί, και έχει πάει στη Βουλή με βάση το νόμο περί ευθύνης υπουργών.
Τη Δευτέρα ο κ. Γιαννουσάκης θα βρεθεί ενώπιον του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων για να υποστηρίξει την αίτηση αναστολής εκτέλεσης της ποινής του, καθώς, όπως φέρεται να υποστηρίζει, όσο παραμένει έγκλειστος στο χώρο των φυλακών εξακολουθεί να κινδυνεύει.
Η ΝΔ επιμένει στο θέμα των παρεμβάσεων του υπουργού Εθνικής Αμύνης, Πάνου Καμμένου και καταθέτει επίκαιρη επερώτηση προς τον υπουργό Δικαιοσύνης Σταύρο Κοντονή.
Την παρέμβαση του Αρείου Πάγου για την τήρηση της δικονομικής τάξης ζήτησε επίσης την Τετάρτη η αξιωματική αντιπολίτευση, με αφορμή την εμπλοκή εισαγγελικής λειτουργού, στην υπόθεση του ναρκοπλοίου.
 Πηγή:skai

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου