Ο Ντάγκας επιστρέφει στον Κορυδαλλό!!

 Είναι ο νέος γεν. αρχηγός της Προοδευτικής
Στο Ελατοχώρι το βασικό στάδιο της προετοιμασίας
Ο Βαγγέλης Ντάγκας θα είναι ο νέος γενικός αρχηγός της Προοδευτικής κάτι που γνωστοποίησε η διοίκηση του Κορυδαλιώτικου συλλόγου, που από τις κινήσεις της δείχνει αποφασισμένη, φέτος να βάλει τον πήχη των προσδοκιών  πολύ ψηλά.
Αυτό άλλωστε δείχνουν οι πρώτες κινήσεις της διοίκησης όπου έκλεισε και αθλητικό κέντρο για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξεδόθη αναφέρει τα εξής:

 "Η διοίκηση της Προοδευτικής ενημερώνει τον κόσμο του συλλόγου ότι νέος γενικός αρχηγός της ομάδας μας αναλαμβάνει ο βετεράνος άσσος Βαγγέλης Ντάγκας,  ένα πρόσωπο ιδιαίτερα αγαπητό στον Κορυδαλλό γνώστης του αντικειμένου και που εκτιμάται ότι θα βοηθήσει την ομάδα να υλοποιήσει τους στόχους της.
 Σήμερα το  μεσημέρι πραγματοποιήθηκε συνάντηση στην οποία πήραν μέρος, ο πρόεδρος Νίκος Λεμονής, ο τεχνικός διευθυντής Δημήτρης Χόρτσας, ο νέος γενικός αρχηγός Βαγγέλης  Ντάγκας και ο προπονητής Παναγιώτης Τζαναβάρας, όπου συζήτησαν θέματα γύρω από τον σχεδιασμό της ομάδας, οργανωτικά και την προετοιμασία.
Αποφασίσθηκε το ξεκίνημα της προετοιμασίας να πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 24 Ιουλίου με πρώτη συγκέντρωση στο γήπεδο Νικαίας.
 Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα πραγματοποιηθεί στο Αθλητικό "ΜΥΘΟΣ" στο Ελατοχώρι Πιερίας στο διάστημα από 7 έως και 18 Αυγούστου."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου