Ο Καλύκας στον Αετό Κορυδαλλού

Ο Δημήτρης Καλύκας είναι ο νέος τεχνικός στον Αετό Κορυδαλλού κάτι που ανακοίνωσε  επισήμως η διοίκηση του συλλόγου με δελτίο τύπου.
"Ο Αετός Κορυδαλλού ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή Δημήτρη Καλύκα. Ο εγνωσμένης αξίας τεχνικός και η διοίκηση του Αετού ήλθαν σε απόλυτη συμφωνία με τους στόχους της ομάδας.

Ο Δημήτρης Καλύκας είναι κάτοχος OYEFA PRΟ και την χρονιά που πέρασε ήταν προπονητής στην Κ19 της Π.Α.Ε. Αχαρναϊκός και το τελευταίο διάστημα στην Π.Α.Ε. Καλλιθέα. Εκτός των άλλων έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα στην Α΄ Πειραιά με τον Άρη Αμφιάλης και έχει διατελέσει ενωσιακός προπονητής για δύο χρόνια στις μικτές Πειραιά. Άλλες ομάδες που έχει εργαστεί είναι στον Α.Ο.Τ. Αλίμου Β΄& Γ΄ Εθνική και στους Αγίους Αναργύρους. 
Το Δ.Σ. του Αετού Κορυδαλλού τον καλωσορίζει στην οικογένεια μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνει. 
Στις τάξεις της ομάδας υπάρχει μεγάλος ενθουσιασμός μετά την είσοδο στο Δ.Σ. τεσσάρων νέων μελών που αναμένεται να δώσουν νέα ώθηση στο σύλλογο. Ήδη η ομάδα βολιδοσκοπεί τουλάχιστον τέσσερις παίκτες μεγαλυτέρων κατηγοριών ώστε να ενισχύσει το ήδη υπάρχων δυνατό ρόστερ. Σύντομα αναμένονται οι ανακοινώσεις.
Τέλος αύριο Τετάρτη 14 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί στο Δ.Α.Κ. Κορυδαλλού, η τελετή λήξης των ακαδημιών της ομάδας μας η οποία φέτος είναι αφιερωμένη στην μνήμη δύο ανθρώπων (Χατζηελευθερίου Γιώργο & Μακρυγιάννη Παράσχο) που διαχρονικά προσέφεραν στο σύλλογο. Θα γίνουν διάφορα χάπενινγκ, αγώνες επίδειξης από τους μικρούς αθλητές της ακαδημίας, θα απονεμηθούν κύπελλα στις ομάδες που πρώτευσαν και στο τέλος θα απονεμηθούν μετάλλια και έπαινοι σε όλους τους αθλητές."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου