Βόμβα!! "Σοβαρό το ενδεχόμενο να μην κατέβει στην Β΄ ο Εργοτέλης"

Σοβαρό είναι πλέον το ενδεχόμενο να μην λάβει μέρος στο νέο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής ο Εργοτέλης αφού τα οικονομικά δεδομένα  μόνο καλά δεν είναι.
 Ο χρηματοδότης του κρητικού συλλόγου  Γιώργος Βρέντζος, εξακολουθεί να αναζητά συμπαίκτες σε ότι αφορά το  οικονομικό κομμάτι, ωστόσο με βάση τα τωρινά δεδομένα για
να λειτουργήσει ο Εργοτέλης απαιτούνται  χρήματα της τάξης του 1 εκατομμυρίου ευρώ( ένα σημαντικό ποσό θα πρέπει να δοθεί σε παλιότερες οφειλές της υπό εκκαθάρισης ΠΑΕ, ώστε να μπορέσει να πάρει την αδειοδότηση από την Επιτροπή Επαγγελματικού αθλητισμού).
Κι ο κ. Βρέντζος δεν φέρεται διατεθειμένος να βάλει από την τσέπη του αυτό το ποσό- ίσως και ακόμη περισσότερα την στιγμή μάλιστα που την σεζόν που πέρασε ο Βρέντζος διέθεσε για να ανέβει ο Εργοτέλης στην Β΄ Εθνική, ένα ποσό που κατά πολλούς ξεπέρασε τις 500 χιλιάδες ευρώ"
 Κάτι που εκμυστηρεύθηκε ο ίδιος ο Βρέντζος σε στενό του κύκλο.
 Ο Κρητικός παράγοντας θα περιμένει μέχρι τις 5 Ιουλίου, οπότε και θα πραγματοποιηθεί η επαναληπτική Γ.Σ. του συλλόγου, κι αν δεν δεί φώς είναι αποφασισμένος, να κλειδώσει το μαγαζί.

 Τεράστιο θέμα και η Παναχαική

 Ανάλογο - τεράστιο όμως θέμα αντιμετωπίζει η Παναχαική που για να παίξει στην  Β΄ Εθνική, θα πρέπει, η να συνεχίσει τη υπάρχουσα, παλιά ΠΑΕ  που οφείλει  απίστευτα ποσά - κάτι που δεν δίνεται ασφαλώς- η να ιδρύσει νέα ΠΑΕ, η οποία όμως βάση των υπάρχοντων νόμων θα πρέπει να  πληρώνει σε ποσοστό 50 % τις παλιότερες οφειλές.
 Οι Πατρινοί με  προεξέχοντα τον Κώστα Κατσουράνη  έχουν κινηθεί δραστήρια κι έχουν φθάσει μέχρι τον πρωθυπουργό  Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος δεσμεύθηκε ότι θα αλλάξει ο συγκεκριμένος νόμος και θα ανοίξει ο δρόμος για ιστορικές ομάδες που αντιμετωπίζουν τέτοιους είδους προβλήματα ( ακόμη και οι δικές ομάδες ο Ιωνικός, η Προοδευτική που ήταν παλιότερα ΠΑΕ αλλά δεν έχουν εκκαθαρισθεί).
 Ωστόσο παρά τις διαβεβαιώσεις του πρωθυπουργού το σχετικό νομοσχέδιο ... δεν ήρθε  στην βουλή.

Θέμα αντιμετωπίζει και ο  Απόλλων Καλαμαριάς που  δεν έχει κάνει εκκαθάριση της προηγούμενης ΠΑΕ για να μπορέσει να ιδρύσει νέα, ενώ αντίθετα ο  Απόλλων Λάρισας δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα,   αφού θα ιδρύσει ΠΑΕ για πρώτη φορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου