Έκτακτο!!: Δικαίωση για Πειραιά- Αθήνα στην ΕΠΟ

 Ανεβαίνουν και οι δύο πρωταθλήτριες από τη νέα σεζόν
 Πανηγυρική δικαίωση για τον Πειραιά και την Αθήνα, αλλά και την Κ. Μακεδονία, σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες του sentrasout.gr , αφού είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι από την νέα περίοδο και οι δύο πρωταθλήτριες ομάδες θα ανεβαίνουν στην Γ΄ Εθνική, και μάλιστα χωρίς μπαράζ.
 Η Π.Δ.Ε. της ΕΠΟ στο χθεσινό της συμβούλιο έλαβε σοβαρά
υπόψιν της τα έγγραφα που είχαν αποστείλει οι 3 ενώσεις τόσο τον Νοέμβριο, όσο και αυτά πρίν από 20 ημέρες περίπου και αποκατέστησαν μιά σοβαρή αδικία που είχε  κάνει η προηγούμενη διοίκηση.
 Έτσι στην  προκήρυξη που  του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής που πρόκειται να κυκλοφορήσει θα αναφέρεται ότι από την περίοδο 2017-2018  από τα τοπικά πρωταθλήματα θα ανέρχονται όλες οι πρωταθλήτριες ομάδες των Ε.Π.Σ. της χώρας, και οι πρωταθλήτριες ομάδες από τις τρείς ιδρύτριες ενώσεις Πειραιά - Αθήνας - Κ. Μακεδονίας.
 Ασφαλώς πρόκειται μιά μεγάλη επιτυχία των τριών ενώσεων που με συντονισμένες προσπάθειες έπεισαν την ΕΠΟ για τις θέσεις.
 Ωστόσο δεν μπορούμε να μην επισημάνουμε ότι δυστυχώς οι μεγάλοι χαμένοι, οι αδικημένοι αν θέλετε είναι η ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ και ο ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ, που σας πρωταθλήτριες ομάδες, πληρώνουν το γινάτι, και την  απαράδεκτη  απόφαση της προηγούμενης διοίκησης της ΕΠΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου