Γ.Σ. ΕΠΟ: Ένταση και κουβέντες για ... κότες από Τζώρτζογλου

Ένταση υπήρξε στη ΓΣ της ΕΠΟ κατά την ομιλία του προέδρου της ΕΠΣ Ηρακλέιου, Ν. Τζώρτζογλου, στη συζήτηση για τον διοικητικό απολογισμό.
Μεταξύ άλλων ο Ν. Τζώρτζογλου, είπε: 
Το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι διεφθαρμένο είναι έκτρωμα είναι αίσχος. Παραχαράκτες αλλοιώνουν τα πάντα. Και ήρθε ο Κουτσοκούμνης από ένα πρωτάθλημα πιο διεφθαρμένο για να φτιάξει το διεφθαρμένο ελληνικό πρωτάθλημα.
Ποιος είναι ο κ. Δρόσος; Δεν ξέρετε ποιος είναι ο Φιλιππούσης; Παραδώσαμε το ποδόσφαιρο στην κυβέρνηση και στο Κοντονή. Ο κ. Κουκουλάκης στοιχίζει στο ποδόσφαιρο 14 χιλιάδες ευρώ το μήνα; O Kουκούλακης χρωστάει στην Ενωσή μου, δεν έχει δώσει ούτε ένα ευρώ. Το ποδόσφαιρο πλαστογραφείται τα τελευταία 30 χρόνια.
Φάγανε Παυσανία και Υφαντή και καλά κάναμε. Προσλάβατε δέκα άτομα, ναι ή όχι; Κάρτα υγείας ρεβανσισμό διέκρινε, στο Ηράκλειο το 2007 σώθηκαν δύο παιδιά, πιλοτικά το είχαμε.
Στο ελληνικό ποδόσφαιρο τα πάντα αγοράζονται, έτσι αγοράζονται οι συνειδήσεις. Ένας λυράρης έδωσε 784 χιλ. «μαρούλια» κάτω σε εμάς.
Ο τελικός της ντροπής, το έκτρωμα, είχε πει ο Βρύζας ότι ο τελικός θα γίνει Ηράκλειο, αλλά τελικά με εντολή από άλλου έγινε ο τελικός του… Βόλου. Εγώ δεν είμαι κότα, δεν με κρατάει κανείς. Κάποιοι εδώ μέσα είναι κότες.
Τότε δύο – τρία άτομα από το σώμα αντέδρασαν και ακολούθησαν οι εξής διάλογοι:
– Πες ποιοι είναι κότες. Πες ποιοι είναι… Σας πείραξε το Μακεδονία Παλλάς;
– Tζώρτζογλου: Αν σας πειράζουν οι αλήθειες, λυπάμαι…
– Ήσουν εκεί κι εσύ… (σ.σ. στο Μακεδονία Παλλάς)
– Τζώρτζογλου: Ήμουν, άλλα όταν είδα τα παραξένα και ποιοι είναι στη σουίτα έφυγα.
Σ’ εκείνο το σημείο παρενέβη ο Ευ. Γραμμένος και ζήτησε να τηρηθεί ο προβλεπόμενος χρόνος για τους ομιλητές γιατί αλλιώς «θα χαθεί η συνέλευση»
Ο Τζώρτζογλου τελειώνοντας την ομιλία του είπε: «Μην νομίζετε ότι δεν θα υπάρχει κι άλλος υποψήφιος ανεξάρτητα από τη δύναμη που θα έχει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου