Στον Καραβά ο Κούσης

Την απόκτηση του Γιάννη Κούση, ενός επιθετικού- χαρισματικού σκόρερ ανακοίνωσε η διοίκηση του Καραβά που πλέον ενισχύεται σε σημαντικό βαθμό, αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:
«Με μεγάλη χαρά καλωσορίζουμε τον Γιάννη Κούση στην οικογένεια μας .Ο ικανότατος 33 χρονος επιθετικός Κούσης έχει αποδείξει αδιαμφισβήτητα τις ικανότητες του μέσα στα γήπεδα αυτά τα χρόνια που αγωνίζεται και
είναι βέβαιο οτι η εμπειρία του θα βοηθήσει πολύ στην προσπάθεια να επιτύχουμε όλους τους στόχους μας..Η παρουσία του δυναμώνει την επίθεση μας και θέτει τις βάσεις για εντυπωσιακό ποδόσφαιρο .Αγαπήθηκε την περσινή χρονιά στον ΠΑΣ Κορίνθου που αγωνίστηκε απο τους φιλάθλους της «Μπάρτσα »μιας και τους χάρισε πολλά γκολ απολαμβάνοντας όλοι ωραίο ποδόσφαιρο. Ο Κούσης είχε μία ιδιαίτερα παραγωγική σεζόν, όπου καταδεικνύουν τα 20 τέρματα που πέτυχε με τη φανέλα της ομάδας του Ισθμού, ενώ έχει να επιδείξει αξιοζήλευτο βιογραφικό, αφού έχει αγωνιστεί με επιτυχία σε πολλούς ερασιτεχνικούς συλλόγους του Πειραιά, όπως οι ΑΕ Περάματος, Α.Ε. Μαύρου Αετού/Ολυμπιάδας, Ίκαρος Καλλιθέας, ΑΕ Νέου Φαλήρου, Νέους Δραπετσώνας και Άρης Ρεθύμνου. Γιάννη σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου