Κυκλοφόρησε η Προκήρυξη Γ΄ Εθνικής

 Αλλαγές.. και πρεμιέρα στις 17/9
Πρίν από λίγο αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΠΟ η νέα προκήρυξη του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής περιόδου 2017-2018 στην οποία μάλιστα υπάρχουν αρκετές αλλαγές σε σχέση με την περσινή.
 Μιά από αυτές αφορά την συμμετοχή των ποδοσφαιριστών ηλικίας άνω των 33 ετών, οι οποίοι για την  νέα περίοδο αυξάνονται από 3 σε 5.

 Το πρωτάθλημα αναμένεται να ξεκινήσει την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου, ενώ οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να κατατεθούν μέχρι την Παρασκευή 12 Αυγούστου.
Iδιαίτερα αυστηρά είναι τα κριτήρια που αφορούν τα γήπεδα που θα χρησιμοποιηθούν,όλοι οι ποδοσφαιρικοί αγώνες του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής Ερασιτεχνικής Κατηγορίας της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018 θα διεξαχθούν με την «επίσημη μπάλα» ΝΙΚΕ ΜΑGIA κατασκευής της εταιρείας ΝΙΚΕ επίσημου χορηγού της Ε.Π.Ο.

Θεσπίζεται η Αδειοδότηση Ομάδων της Γ΄ ΕθνικήςΑπό την προσεχή αγωνιστική περίοδο 2017 - 2018 και μετέπειτα όλες οι προβιβαζόμενες στη Football League Ομάδες θα πρέπει να πληρούν στο ακέραιο τα ειδικά κριτήρια και τις προβλέψεις του Κανονισμού Αδειοδότησης Ομάδων για την συγκεκριμένη κατηγορία Ομάδων, όπως θα ισχύουν.
Ο έλεγχος των κριτηρίων και η τελική κρίση ανήκουν στο Τμήμα Αδειοδότησης των Ομάδων και στα όργανά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου