Βγαίνει από τo αδιέξοδο ο Ιωνικός

 Εξέλεξε νέα διοικούσα Επιτροπή
Βγαίνει από αδιέξοδο στο οποίο είχε περιέλθει ο Ιωνικός, αφού συγκροτήθηκε διοικούσα επιτροπή που θα  ξεκινήσει τις απαραίτητες διαδικασίες του συλλόγου είχε ενόψει Γ΄ Εθνικής, είτε, εφόσον αυτό που εύχονται όλοι , δηλαδή η άνοδος στην Β΄ Εθνική.
 Αναλυτικά το δελτίο που εξεδόθη αναφέρει τα εξής:

"Έπειτα από συντονισμένες προσπάθειες του Ερασιτέχνη συγκροτήθηκε σήμερα 27/7/2017 νέα Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου για τον Ιωνικό η οποία θα έχει την εξής σύσταση:
Πρόεδρος: Αριστειδόπουλος Αναστάσιος
Αντιπρόεδρος: Κουγιτέας Παναγιώτης
Ταμίας: Σταυριανάκος Παναγιώτης
Γραμματέας: Τσεφαλάς Κωνσταντίνος
Μέλος: Σκαφτούρος Παναγιώτης
Τον ρόλο του Γενικού Αρχηγού αναλαμβάνει ο Σκαφτούρος Παναγιώτης και ως Εκπρόσωπος της ομάδας στην ΕΠΟ ορίστηκε ο Βανός Μανώλης.
Η Διοικούσα Επιτροπή ξεκινά το κτίσιμο της ομάδας παρακολουθώντας τις εξελίξεις αναφορικά με την κατηγορία που θα αγωνίζεται ο Ιωνικός την νέα αγωνιστική περίοδο. Είναι δεδομένο πλέον πως οι πιθανότητες για την Β’ Εθνική είναι πολλές και ο Ιωνικός, όντας μια ομάδα με μηδενικά χρέη αλλά και μεγάλη ιστορία, θα αποτελέσει ισχυρό Brand Name για υποψήφιους αγοραστές. Καλούμε, λοιπόν, κάθε ενδιαφερόμενο επενδυτή να καταθέσει την πρότασή του!
Παράλληλα, καλούμε κάθε φίλο της ομάδας να συστρατευθεί  στην προσπάθεια μας  -για δημιουργία μιας Συμμαχίας  ικανής να φέρει τον Ιωνικό ψηλά- με έμπρακτο τρόπο!
Η Διοικούσα Επιτροπή, παραμένει ανοιχτή σε οποιονδήποτε θα ήθελε να συμμετάσχει σε αυτή."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου