Σιακάρας:" Λίγο πρίν χαθεί το όνειρο"

Υποσχέσεις .. θα... λόγια πολλά,... ιωνικάρες...και απογοήτευση..
Μια σκληρή δήλωση που βγάζει πίκρα , απογοήτευση έδωσε πρίν λίγο "stoplekto" ο Φώτης Σιακάρας ο άνθρωπος που ουσιαστικά είναι αυτός που προσπαθεί να σπρώξει το όνειρο της ανόδου στην Β΄ Εθνική για τον Ιωνικό.
 Μια δήλωση που σίγουρα θα συζητηθεί, αφού οι ώρες που απομένουν, πρίν χαθεί το όνειρο δεν είναι και πολλές..
 Aναλυτικά η ανακοίνωση του Φώτη Σιακάρα έχει ως εξής:
"Η επόμενη ημέρα βρίσκει τον Ιωνικό ένα βήμα πριν το στόχο που είχε βάλει από την αρχή της χρονιάς χωρίς όμως να μπορεί να τον αγγίξει καν. Η σεζόν που μας πέρασε ήταν ότι καλύτερο έχει επιδείξει ο Ιωνικός τα τελευταία χρόνια. Υπήρχε όρεξη , υγεία , δυναμικό , στόχος!!! Υπήρχαν ανθρώποι που μας υποσχέθηκαν βοήθεια αν και εφόσον υπήρχαν προϋποθέσεις . Και ο Ιωνικός πάλεψε με ψυχή και πίστη να πραγματοποιήσει τους στόχους του όλη τη χρόνια. Έδωσε στους φιλάθλους του και θέαμα και το έναυσμα ότι μετά από χρόνια μπορεί και να αγγίξει το όνειρο. Οι συγκυρίες όμως μας κατέταξαν βαθμολογικά πίσω από τον «»πρωταθλητή «» χάνοντας για λίγο την πίστη ότι θα πραγματοποιηθεί το όνειρο χιλιάδων φιλάθλων που πίστεψαν , στήριξαν και ακολούθησαν την ομάδα όπου κι αν έπαιζε . Και το δεχτήκαμε! Όμως όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο… θεός γελάει! Οι προσπαθειες μου όλο αυτό το χρονικό διάστημα με τη βοήθεια των άλλων δυο μελών της τριμελους προσωρινης επιτροπης και πάλι φέρνουν τον Ιωνικό να πρέπει να πάρει αποφάσεις που θα αλλάξουν την ιστορία του, και άμεσα! Και οι οι άνθρωποι που υποσχέθηκαν… χάθηκαν .Και δεν θέλησαν να ακούσουν τις προτάσεις των υπολοίπων «επενδυτών» που θέλησαν έστω και την τελευταία στιγμή να δηλώσουν ,με όρους να συμμετέχουν στο ραντεβού του Ιωνικού με την ιστορία. Απογοήτευση μόνο! Άνθρωποι που για την δίκη τους προβολή και μόνο δηλώνουν παρών …χωρίς να το εννοούν και να το δείχνουν έμπρακτα. Φίλαθλοι που χωρίς να βοηθούν. απαιτούν! Τελικά το «εμείς Ιωνικοί είμαστε ….»»».ποιους αφορά; Λίγους που στηρίζουν με πράξεις; Οι πολλούς που απαιτούν με λόγια;
Εγώ δηλώνω και απογοητευμένος με όσα έχουν διαπραχθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα , με όσα έχουν ακουστεί , για όσα έχω χρεωθεί. Αλλά και παρών, αν και εφόσον υπάρχει σοβαρή πρόταση να προσπαθήσουμε έστω να δείξουμε. Στο τέλος ότι υπάρχουν γνήσιοι Ιωνικοί που δεν θα αφήσουν να χαθεί η ευκαιρία. Απαραίτητη λοιπόν η συμμετοχή όλων την Τετάρτη στην Συνέλευση . Επενδυτών , ή νέων ενδιαφερομένων για επένδυση, φιλάθλων, αλλά και ανθρώπων που έχουν συμμετάσχει από όποιο πόστο δίπλα στην ομάδα , να δώσουν το παρών με επιχειρήματα πια!
Ιωνικός για πάντα
Με το αστέρι στην καρδιά
Σιακάρας Φώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου