Η κοροιδία σε όλο της το μεγαλείο!!!

Κυριολεκτικά η κοροιδία σε όλο της το μεγαλείο, ακόμη και από την νέα ΕΠΟ που προέβη σε μιά απίστευτη καινοτομία για τις άμοιρες ομάδες της Γ΄ Εθνικής.
 Ανακοίνωσε λοιπόν ότι όλοι οι αγώνες της Γ΄ Εθνικής του νέου πρωταθλήματος 2017-2018 θα διεξάγονται μόνο με μπάλες ΝΙΚΕ ΜΑGIA κατασκευής της εταιρείας ΝΙΚΕ,από την οποία η Ομοσπονδία εξασφάλισε χορηγία.

 ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΌΤΙ ΜΕ ΝΕΏΤΕΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΕΊ ΌΤΙ ΤΙΣ ΜΠΆΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ!!! ντροπή, ντροπή!!
 Διαβάστε λοιπόν τι αναφέρει το άρθρο 12 της προκηρυξης Γ΄ Εθνικής.

Άρθρο 12. Ραδιοτηλεοπτικά δικαιώματα - Μπάλα Πρωταθλήματος
Τα Ραδιοτηλεοπτικά δικαιώματα ανήκουν στα Σωματεία και η διαδικασία παραχώρησή τους από τα Σωματεία στον οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο δικαιούχο φορέα, περιγράφεται στο άρθρο 29 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.).
Όλοι οι ποδοσφαιρικοί αγώνες του Πανελληνίου πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής Ερασιτεχνικής Κατηγορίας της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018 θα διεξαχθούν με την «επίσημη μπάλα» ΝΙΚΕ ΜΑGIA κατασκευής της εταιρείας ΝΙΚΕ επίσημου χορηγού της Ε.Π.Ο.
Υ.Γ. Το ότι οι μπάλες θα πληρωθούν υποχρεωτικά από τα σωματεία- αφού έρθουν σε συμφωνία με τον κ. Αρμόδωρο- στάλθηκε στα μουλουχτά στα σωματεία που ήδη έχουν ξεσηκωθεί για τον εμπαιγμό..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου