Αποκλειστικό!!!"Φωτογραφική διάταξη ανόδου για μιά εκ των δευτεραθλητριών"

Απίστευτη διάταξη από την Π.Δ.Ε. της ΕΠΟ που ουσιαστικά ανεβάζει την Δόξα Δράμας!!
Με μιά φωτογραφική διάταξη" Δόξα Δράμας", πρίν λίγη ώρα η ΕΠΟ γνωστοποίησε την απόφαση της να προχωρήσει στην κάλυψη της κενής θέσης που υπάρχει στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής, με μιά εκ των δευτεραθλητριών ομάδων της Γ΄ Εθνικής.
 Συγκεκριμένα  πρίν λίγο η ΕΠΟ γνωστοποίησε ότι καλούνται οι 4 δευτεραθλήτριες ομάδες της Γ΄ Εθνικής( Δόξα Δράμας,
Ιωνικός, Α.Ε. Καραισκάκης, Χαλκίδα), μέχρι τις 17 Αυγούστου ημέρα Τετάρτη, να προσκομίσουν στην ΕΠΟ εγγυητική επιταγή ύψους 300 χιλιάδων ευρώ που απαιτείται για την σύσταση ΠΑΕ ώστε να μπορέσει η ομάδα να παίξει στην Β΄ Εθνική.

Μάλιστα αναφέρονται τα 4 ενδεχόμενα που ουσιαστικά  φωτογραφίζουν την Δόξα Δράμας, αφού αυτή την στιγμή  είναι η μόνη ομάδα που μπορεί να το κάνει.
 Συγκεκριμένα αν καταθέσουν και οι 4 η 3  ομάδες την εγγυητική, τότε θα γίνει κλήρωση, αν καταθέσουν οι δύο ομάδες τότε θα διεξαχθεί ένας αγώνας μπαράζ ανόδου στην Β΄ Εθνική, ενώ αν εγγυητική καταθέσει μόνο μιά  ομάδα δηλαδή η Δόξα Δράμας τότε στην νέα περίοδο θα παίξει στην  Β΄ Εθνική.
 Στην προκειμένη περίπτωση η Α. Καραισκάκης έχει βαρέσει διάλυση, η Χαλκίδα δεν μπορεί( πολλά ακούγονται.. και διάφορα ), ενώ και ο Ιωνικός είναι εξαιρετικά απίθανο να μπορέσει να βρεί επενδυτή μέσα σε 8 ημέρες.
 Οπότε ρε παιδιά μην κρυβόσαστε, βγάλτε με την μιά την συμπαθή Δόξα του κου Μπύρου, αφού αυτή είναι επιθυμία, αλλά και σε αυτή  καταλήγει κανείς με την οικονομική αδυναμία των υπολοίπων.
Υ.Γ. τουλάχιστον κάποιοι πονηροί ξέρουν το συμφέρον τους και κάτι θα βγάλουν από την όλη υπόθεση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου