Κερατσίνι - Ιάλυσος 1-1

Δεν ανέδειξε νικητή η αναμέτρηση της πρεμιέρας της Γ΄ Εθνικής ανάμεσα στο Κερατσίνι και τον Ιάλυσο που έληξε 1-1.
 Μπροστά σε  400 περίπου φιλάθλους, το Κερατσίνι  ξεκίνησε καλά απέναντι στον νωθρό Ιάλυσο, προηγήθηκε με 1-0 κι έχασε  2-3 καλές ευκαιρίες για να σημειώσει  ακόμη ένα τέρμα.
 Στην επανάληψη ο Ιάλυσος επέβαλε πλήρως τον ρυθμό του πίεσε ασφυκτικά το Κερατσίνι που προσπάθησε να κρατήσει το υπέρ του σκορ, αλλά οι Ροδίτες έφθασαν στην ισοφάριση.

 Στο 6΄ η πρώτη σπουδαία ευκαιρία για το Κερατσίνι που προτίμησε να σουτάρει από πλάγια θέση παρά να  κόψει την μπάλα στον αμαρκάριστο Μπερνιδάκη.
 Στο 20 ΄το 1-0 για το Κερατσίνι με σούτ από πλάγια θέση του Mπερνιδάκη, μετά από προσωπική ενέργεια του Ντούλια.
 Ο Ιάλυσος σε αυτό το διάστημα απείλησε στο 33΄ με κεφαλιά του Δελαπόρτα που απέκρουσε ενστικτωδώς ο Μπώτος.
 Στην επανάληψη ο Μπώτος  ήταν ανίκητος κάτω από τα γκολπόστ του Κερατσινίου  έχοντας κορυφαία στιγμή την απόκρουση του 74΄ σε εξ΄ επαφής κεφαλιά του Σπάρταλη , αλλά στο 80΄  ο Τσουμάγκας έπιασε σέντρα ξυραφιά  με τον Βατή να προσπαθεί να αποκρούσει, να βρίσκει την μπάλα με το κεφάλι και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του εμβρόντητου Μπώτου.
 Πάντως το Κερατσίνι στο 55΄ έχασε μιναδική ευκαιρία με τον Παπασύπρο, ενώ 63΄ βγήκε στην  κόντρα επίθεση  με τον Ντούλια να προσπαθεί να πλασάρει τον Ανδρούτσο χωρίς αποτέλεσμα.
 Ο Μπώτος στο 85΄ κράτησε το 1-1  αποκρούοντας με τα πόδια κεφαλιά  του Μπεκλετσή από τα δύο  μέτρα
 Από το Κερατσίνι άρεσαν οι  Μπώτος, Ντούλιας, Σκεντεράι, κι ο Καλογιάννης στο α΄ μέρος.
 Από τον Ιάλυσο κορυφαίος ο Δελαπόρτας που έκανε ότι ήθελε στον χώρο των χαφ, κι ο Τσουμάγκα από τα αριστερά.
Σχετικά καλή η διαιτησία του Καλογερόπουλου( Αθηνών), Αρμακόλα ( Κυκλάδων), Κορτέση ( Αθηνών)
 ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ: Μπώτος, Τσουβαλτσίδης, Σκεντεράι, Μπατής, Βατής, Λίτσης ( 59' Σιγάλας),  Ντούλιας ( 88΄ Γιακούπι), Γκιάτης( 68΄ Διάκος), Μπερνιδάκης, Καλογιάννης, Παπασπύρος(80΄Πασαλίδης)
 ΙΑΛΥΣΟΣ: Ανδρούτσος, Τσουμάγκας, Παφιάκης( 87΄ Σπάρταλης), Τσούπρος, Αρχοντούλης, Πετρούσης, Δήμας, Βλάχος( 68΄ Μπεκλετσής), Καμπλιώνης(74΄Φαβάλι), Δελαπόρτας, Πόποβιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου