Με ανατροπή ο Αμπελακιακός 2-1 στον Κορυδαλλό

 Έβαλε δύσκολα ο ψυχωμένος Κορυδαλλός στον ισχυρό Αμπελακιακό που με ανατροπή πήρε σπουδαίο διπλό στον Κορυδαλλό με 2-1.
 Ο νεανικός Κορυδαλλός με πάθος και ψυχή ήταν καλύτερος στο α΄ μέρος και κατάφερε να προηγηθεί στο 15΄ με ωραία ενέργεια και σούτ του Γκανίδη.

 Ο Αμπελακιακός σε αυτό το διάστημα ασύνδετος  ενόχλησε με δύο καλά σούτ του Ράμα έξω από την περιοχή, ενώ ο Κορυδαλλός  φωνάζει για μιά περιπτωση πέναλτι στι 30΄ σε χέρι αμυντικού του Αμπελακιακού.
 Στην επανάληψη ο Αμπελακιακός πίεσε ασφυκτικά έχασε σημαντικές ευκαιρίες , με κυριώτερη αυτή του Τσαγκάρη, στο 58΄ όταν μόνο;ς μες τον γκολκήπερ Κατσικώστα σούταρε άουτ, ωστόσο στο 70΄ ο Σερμανάι με ένα καταπληκτικό μακρινό σούτ  έξω από την περιοχή έφερε το 1-1 για την ομάδα της Σαλαμίνας.
 Ο Αμπελακιακός έμεινε με 10 παίχτες λόγω αποβολής του Κοκλιώτη με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ενώ  στο 80΄ με 10 παίχτες έμεινε κι ο Κορυδαλλός όταν  ο Τόπι  σαν τελευταίος παίχτης ανέτρεψε τον εφορμούντα Σταφσουλάι.
 Κι ενώ ο Αμπελακιακός στο 87΄ έμεινε με 10 παίχτες λόγω της αποβολής του Μπούτση με δεύτερη κίτρινη, λίγο αργότερα ο Τσαγκάρης με προσωπική ενέργεια πέτυχε το σημαντικό 1-2.
ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ: Κατσικώστας,Τόπι, Ζαχαρίου, Πετρίδης, Τσέκερης, Ζαμπέτης, Λεκάκης( 71΄Χαραλάμπους ) , Χατζηελευθερίου( 57’ Μπλέντζος) , Γκανίδης, Ευδαίμων ( 79’ Σαράντης) , Στριγκώνης.
ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΣ: Καρνέσης, Τρικαμηνάς, Χαλούλος, Ντόνης, Λιάτος, Μπούτσης, Κοκλιώτης, Ζώτο( 59’ Σερμανάι) , Ράμα( 65’ Ραπτόπουλος) , Τσαγκάρης, Σταφσουλάι( 80’ Κρούτι)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου