Nτάγκας: "Ξεχωριστοί οι αγώνες με Ιωνικό"

Κανένα αγωνιστικό πρόβλημα δεν αντιμετωπίζει ο τεχνικός της Προοδευτικής Λουκάς Καραδήμος, ενόψει του ντέρμπι με τον Ιωνικό, αφού δεν υπάρχει τραυματίας η τιμωρημένος, μιάς και ο Μίλτος Καλαιτζίδης που είχε 4 κίτρινες κάρτες από πέρυσι με την καινούργια νομοθεσία της ΕΠΟ δεν είναι τιμωρημένος, μάλιστα η Προοδευτική εξασφάλισε και την σχετική ερμηνεία της νομικής υπηρεσίας της ΕΠΟ για το θέμα αυτό.

Αναφερόμενος στο Κυριακάτικο ντέρμπι ο γεν. αρχηγός της Προοδευτικής Βαγγέλης Ντάγκας είπε σχετικά: «Πάντα ένας αγώνας με τον Ιωνικό είναι ένας ξεχωριστός αγώνας και για τις δύο ομάδες.
Σεβόμαστε τον αντίπαλο θα τον φιλοξενήσουμε όπως πρέπει και θα επιδιώξουμε να κάνουμε νικηφόρα αρχή.
Καλώ τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας να γίνει ο 12ος παίχτης της Προοδευτικής , όμως σε καμμιά περίπτωση δεν πρέπει να γίνει οτιδήποτε που θα στοιχίσει την ομάδα.
Ο κόσμος της Προοδευτικής έχει κριτήριο αγαπάει την ομάδα και μπορεί να αποφύγει ακρότητες.»
 Η ενημέρωση της αστυνομίας
Όπως ενημέρωσε η Αστ. Διεύθυνση Πειραιά για το Κυριακάτικο ντέρμπι ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ- ΙΩΝΙΚΟΥ,  ισχύουν τα εξής:
Οι φίλαθλοι της Προοδευτικής θα φιλοξενηθούν στις Θύρες 4-5 και 1(πέταλο)
Στην Θύρα 2 vips  θα εισέλθουν τα μέλη της διοίκησης της Προοδευτικής τυχόν, ποδοσφαιριστές εκτός 18άδας οι κάτοχοι εισιτηρίων & διαρκείας Vips, ενώ θα εισέλθουν επίσης οι  έχοντες άδεια για τηλεοπτική  κάλυψη & οι δημοσιογράφοι που θα καλύψουν τον αγώνα.
Για την είσοδο των φιλάθλων, πέραν των προσκλήσεων, των καρτών διαρκείας των γηπεδούχων και των εισιτηρίων, δεν ισχύει καμμιά  κάρτα ελευθέρας εισόδου (προπονητών κλπ)
Τα εκδοτήρια τα γηπέδου  Νικαίας την Κυριακή -ημέρα του αγώνα θα ανοίξουν  στο 2μ.μ. ενώ ανοιχτά θα είναι τα εκδοτήρια και αύριο Σαββάτο τις ώρες  4 -8 μ.μ.
 Έχει απαγορευθεί η οργανωμένη μετακίνηση της φιλοξενούμενης ομάδας ΙΩΝΙΚΟΣ, ενώ για την είσοδο των φιλάθλων θα υπάρχει αυστηρός έλεγχος.
Εννοείται ότι απαγορεύεται η ρίψη κροτίδων, καπνογόνων, βεγγαλικών, ενώ επίσης απαγορεύεται η είσοδος και η παραμονή στον χώρο των αποδυτηρίων, πέραν των ατόμων των δύο ομάδων που επιτρέπεται να βρίσκονται

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου