Στο 0-0 έμειναν Προοδευτική - Εθνικός

Ισόπαλο  χωρίς  τέρματα έληξε και το ντέρμπι της Προοδευτικής( μετά το 0-0 του Ιωνικού με τον Εθνικό), αποτέλεσμα που μάλλον είναι κέρδος για τον Εθνικό που βγάζει δύσκολο πρόγραμμα.
 Σκληρό δυνατό παιχνίδι με  αρκετές φάσεις πάντως  μετά το πρώτο αναγνωριστικό 20λεπτο όπου δεν παίχθηκε μπάλα.
 Η Προοδευτική  πάντως ήταν αυτή που είχε τις κλασικές
ευκαιρίες, αφού στο 38΄ ο Μπελέρης ελίχθηκε άψογα  έξω από την περιοχή και με ωραίο  σούτ πλασέ προσπάθησε να νικήσει τον Σικαλιά, όμως η μπάλα έφυγε λίγο άουτ.
 Ο Εθνικός στο 41' άγγιξε το γκολ όταν ο  Ρομάνο έβγαλε τον Καραλή φάτσα με τον Μπαντίκο αλλά πλάγια για να σουτάρει άουτ, ενώ στο 43΄ ο Καλαιτζίδης με ωραία ενέργεια έβγαλε πάσα  πάρε- βάλε στον Κουρουικίδη στο σημείο του πέναλτι με τον νεαρό επιθετικό να  πιάνει χλιαρό πλασέ που δεν ανησύχησε τον  Σικαλιά.
 Στο 45΄ ο εξαιρετικός σήμερα  Μπελέρης  έπιασε ένα καταπληκτικό σούτ από τα 35΄ μέτρα τραντάζοντας την οριζόντια δοκό του Εθνικού, ενώ στο 55΄ πάλι ο Καραλής έγινε απειλητικός για τον Εθνικό σουτάροντας άουτ από καλή θέση.
 Η Προοδευτική στο 67΄ είχε μιά καλή προσπάθεια   με τον Χρήστου που προσπάθησε να κρεμάσει τον Σικαλιά όμως η μπάλα δεν ανησύχησε τον πορτιέρο του Εθνικού.
 Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Βισκαδούρου( Ηρακλείου), Σαμοίλης, Σταυρόγλου( Αθηνών)
 Καλύτεροι της Προοδευτικής που είχε την ατυχία να χάσει τους Βλάχο, Καννελλόπουλο, οι Μπελέρης, Παπανικόλας, Καλαιτζίδης, Χρήστου Ντάλλας.
 Από τον  Εθνικό   ξεχώρισαν οι Ρομάνο , Κρητικός, Γερόλυμος, Μακρυγιάννης
 ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Μπαντίκος,Πολιανίδης, Καλαιτζίδης, Ζίζηλας, Παπανικόλας, Μάρης( 77΄ Πέππας), Μπελέρης,  Καννελλόπουλος (λ.τρ 24΄ Δηλαβέρης), Κουρουικίδης( 70΄ Ζαχαράτος),  Ντάλλας
ΕΘΝΙΚΟΣ: Σικαλιάς, Στασινός, Γερόλυμος, Κρητικός, Ρούσσης, Μισέλ(65΄Λεωνιδόπουλος), Καραλής(78΄Χατζησάββας),Κωνσταντίνου, Παυλάκης, Ρομάνο, Μακρυγιάννης (75΄Μάναλης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου