Το Αιγάλεω 1-0 τον Φωστήρα

Με το δεξί μπήκε στο πρωτάθλημα το Αιγάλεω κερδίζοντας στο ντέρμπι τον Φωστήρα με 1-0, μπροστά σε περιπου 1500 φιλάθλους των δύο ομάδων.
 Το Αιγάλεω κέρδισε δίκαια αφού ήταν ανώτερο στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, ενώ ειδικά στο α΄ μέρος  έκλεισε στα καρέ του τον Φωστήρα.

 Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε στο 18΄ ο Δημήτρης Βέρμπης με ωραίο σούτ έπειτα από ενέργεια του Γούλα και πάσα του Κάρδαρη.
Στο 25′ ο Παπαδόπουλος έδιωξε σωτήρια τη προβολή του Σταυρου, ενώ στο 26 η κεφαλια του Μειμαρογλου μετα την εκτέλεση κορνερ του Τσαρκάνι έφυγε άουτ.
Ο  Φωστήρας απείλησε στο 29΄  όταν ο Δωροβινης εκτέλεσε φαουλ και ο Τσωνης που επιασε την κεφαλια ειδε το Κατσουλη να ενεργει σωστα και να διωχνει δυσκολα, ενώ  στο 40΄ μια καλή  κεφαλια του Βερμπη έφυγε λίγο αουτ.
Στην επανάληψη ο  Φωστηρας πίεσε όμως στο 69′  λίγο έλειψε να γίνει το 2-0, οταν ο Ψυχιογιος γυρισε την παράλληλη σεντρα ομως ουτε ο Σαπαλιδης ουτε ο Βερμπης προλαβαν με προβολη να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα.
Ο Φωστηρας στο 71΄  έμεινε με 10 παίχτες καθώς αφού  αποβλήθηκε με δευτερη κιτρινη καρτα ο Μπιταξής, ενώ στο   74′  απείλησε, οταν ο Δωροβινης εκτελεσε κορνερ και ο Τσωνης με προβολη εστειλε τη μπαλα ψηλα αουτ.
Καλή ευκαιρία στο 85′ οταν ο Ψυχογιός σούταρε με τον Παπαδοπουλο να αποκρούει και ο Σκοπελίτης από κοντά να πιάνει την  κεφαλιά και να φεύγει άουτ.
ΑΙΓΑΛΕΩ: Κατσουλης, Καρδαρης, Μειμαρογλου, Δαρρας, Κοντιζας, Σκοπελιτης, Γουλας, Σταυρου Η. (90+3 Σταυρου Θ.), Τσαρκανι (61′ Ψυχογιος), Σαπαλιδης (79′ Σπανος), Βερμπης (90+5 Τουλουβασιλης).
ΦΩΣΤΗΡΑΣ:Παπαδόπουλος, Καλημερης, Κωνσταντινιδης (68′ Μανδυλης), Τσωνης, Πατσταζογλου, Χαριτος (89′ Κοπελας), Δωροβινης, Μητκας, Στριγγας (51′ Καμαρα), Μπιταξης, Νάστος (51′ Νικολοπουλος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου