Πήρε μπρός ο Ιωνικός 1-0 στον Ασπρόπυργο

 Καταπληκτικό γκολ ο νεαρός Καλτσάς
Χάρη σε ένα καταπληκτικό γκολ που σημείωσε  στο 68΄ ο νεαρός Καλτσάς, ο Ιωνικός πήρε  σπουδαία εκτός έδρας νίκη  με 1-0 στον Ασπρόπυργο, μιά νίκη που αναμένεται δώσει ώθηση στους Νικαιώτες για την δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος.
 Ο Ιωνικός που όποια προβλήματα κι αν έχει .. είναι πάντα Ιωνικός, έδειξε ότι ήταν  η ομάδα που  ήθελε κι άξιζε την νίκη 
απέναντι στον Ασπρόιπυργο που ερχόταν από δύο καλές νίκες.
 Το συγκρότημα του Μαργαρίτη Χατζηαλέξη στηριζόμενο στην  σφιχτή του αμυντική γραμμή, δεν ανησύχησε ιδιαίτερα  από τους Ασπροπυργιώτες πέρα από δύο καλά σούτ του Κατσίκη, μάλιστα θα μπορούσε να προηγηθεί στο 30΄ με ατομική ενέργεια και σούτ του Πουλάκη που   έδιωξε ο γκολκήπερ και η δοκός.
 Στην επανάληψη ο Ιωνικός πήρε τα ηνία του ματς δημιούργησε  δύο καλές φάσεις και πάλι με τον Πουλάκη, για να πάρει την νίκη, χάρη στο φοβερό γκολ που σημείωσε ο  Καλτσάς στο 68΄.
 Συγκεκριμένα στο σημείο αυτό ο Κουρεπίνης γέμισε με βολέ, πήρε την κεφαλιά ο Ζαγοριανός, κέρδισε την μπάλα ο Νικολέτος που πάσαρε στον Καλτσά που με ένα με φοβερό εν κινήσει σούτ έστειλε την μπάλα να χτυπήσει στα δύο δοκάρια του Ασπρόπυργου για να καταλήξει στα δίχτυα μέσα σε αποθέωση 100 περίπου φιλαθλων της Νικαιώτικης ομάδας.
 Στο υπόλοιπο διάστημα ο Ασπρόπυργος προσπάθησε ωστόσο ο Ιωνικός δεν κινδύνευσε.


ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ:Διαμαντής, Χουστουλάκης, Παπαναστασίου (80’ Μπεχλης), Στρατάκης, Σιδηρόπουλος, Μάγγος (60’Καλογρίδης), Κατσίκης, Νάκας (75 Πρέμπος), Σταγάκης, Ζωγράφος (71’ Καλέμι), Χαικάλης

 ΙΩΝΙΚΟΣ: Κουρεπίνης, Πλάκας, Δημακάκος, Παντελίδης, Κορνέζος, Πατσατζόγλου ( 46΄  Χριστόπουλος),  Πουλάκης( 75΄ Μανωλιάς),Γεωργόπουλος( 64΄ Καλτσάς), Ζαγοριανός,  Νικολέτος ( 80 ΄Σάμαρης),  Κωστούλας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου