Στα χασομέρια η Χαραυγή 1-0 τον Ήφαιστο

Συγκλονιστικό φινάλε στον σημερινό εξ ΄αναβολής αγώνα της Α΄ Κατηγορίας , όπου  η Χαραυγή κυριολεκτικά στα τελευταία δευτερόλεπτα των καθυστερήσεων πήρε μεγάλη νίκη με 1-0 επί του Ηφαίστου.
 Μιά νίκη που την άξιζε πέρα για πέρα η ομάδα του Σπύρου Αθανασόπουλου, που ήταν καταφανώς ανώτερη μέσα στον αγωνιστικό χώρο, χάνοντας τουλάχιστον 5-6  κλασικές ευκαιρίες για να φθάσει στο γκολ.

 Από την άλλη ο Ήφαιστος σίγουρα προβλημάτισε με την εικόνα του, τα βασικά του ατού υστέρησαν κι έτσι  περιορίσθηκε σε παθητικό ρόλο στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα έχοντας κορυφαίο τον γκολκήπερ Γεωργόπουλου που  έπιασε  τα άπιαστα.
Όπως είπαμε στην τελευταία φάση του αγώνα κι ενώ όλοι είχαν συμβιβασθεί με το 0-0, βγήκε μιά βαθιά μπαλιά  από πλευράς Χαραυγής , από τα αριστερά  ήταν δύο παίχτες της Χαραυγής σε  θέση - οφ σάιντ ωστόσο  την μπάλα πήρε ο Γρούνης, από κανονική θέση  από τα δεξιά γύρισε την μπάλα στον επερχόμενο Ηλιόπουλο που απο κοντά πλάσαρε για να στείλει την μπάλα στην ρίζα της δεξιάς δοκού και στα δίχτυα, μέσα σε αποθέωση από τους φιλάθλους των γηπεδούχων.
 Το παιχνίδι ήταν δυνατό, σκληρό και μάλιστα στο 20΄ είχαμε σύρραξη με αφορμή  ένα χτύπημα του Φασιλή σε παίχτη του Ηφαίστου, με τους φιλοξενούμενους να  ζητούν την αποβολή του  παίχτη της Χαραυγή με την κα Λαμπαδαρίου  να αρκείται σε κίτρινη κάρτα.
 Λίγο πιο πρίν οι της Χαραυγής ζήτησαν περίπτωση πέναλτι ενώ  δύο φορές με τον Γρούνη και τον Φασιλή  η Χαραυγή απείλησε σοβαρά τον Ήφαιστο..
 Ο Ήφαιστος σε αυτό το πρώτο μέρος  απείλησε στο 38΄ με τον Σιδηρόπουλο.
 Στην επανάληψη η Χαρυγή ήταν καταιγιστική, στο 48΄  είχε διπλή κεφαλιά του Ηλιόπουλου που έδιωξε σε κόρνερ ο Γεωργόπουλος, σπουδαία φάση με τον Φασιλή στο 58΄, στο 70΄ ο Πέκοφ  ξεχύθηκε μπροστά όμως το σουτ που έπιασε έφυγε άουτ, ενώ στο 80΄ ο Γεωργόπουλος απο κοντά σταμάτησε τον  Φασιλή  που ήταν έτοιμος να σκοράρει, όπως κι ένα χλιαρό σουτ του Καστράτι στο 83'
 Λίγο αργότερα η Λαμπαδαρίου μάλλον  ήταν επιεικείς στον Τουρουντζή του Ηφαίστου δείχνοντας του την κίτρινη κάρτα,  ενώ  στην κόντρα, ο  Μαναριώτης  λίγο έλειψε να  κάνει το 0-1, όμως η προβολή του δεν ήταν πετυχημένη για να φθάσουμε στην φάση του 1-0 που περιγράψαμε ήδη.
 ΧΑΡΑΥΓΗ: Δεληγιάννης, Ξηρογιάννης, Αγγελόπουλος, Αβανίδης, Τούρλος, Καστράτι, Φασιλής ( 78΄ Μιφτάρι), Θεοδωρίδης ( λ.τρ  62΄ Μαφρέδας), Γρούνης, Ηλιόπουλος,  Πέκοφ.
 ΗΦΑΙΣΤΟΣ: Γεωργόπουλος, Παπαδάτος,  Κεσανίδης, Τουρουντζής, Γκογκομήτρος, Σιδηρόπουλος,  Τζιώτης ( 65 ΄Πίττας), Σκόνδρας( 81' Τσεσμέλογλου), Μαναριώτης, Καρακασίδης( 77΄ Κρίστο), Μυλωνάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου