Μοιρασιά στο Ρέντη 1-1 ο Ατρόμητος με το Μοσχάτο

Δεν ανάδειξε κινητή το σπουδαίο σημερινό ντέρμπι  του Ατρόμητου Πειραιά με το Μοσχάτο που έληξε 1-1 στο κατάμεστο γήπεδο του Ρέντη από φιλάθλους των δύο συλλόγων, αλλά και γενικότερα του Πειραικού ποδοσφαίρου μέσα σε ένα εξαιρετικό κλίμα.
 Μέτριο  το α΄ μέρος με λίγες φάσεις, παιχνίδι δυνατό και σκληρό με τον Ατρόμητο να απειλεί στο  27΄ με κοντινή κεφαλιά του Δανασή που έφυγε άουτ, με το Μοσχάτο ωστόσο να ανοίγει το σκορ στο 37΄ με εκτέλεση πέναλτι του Σούφλα.

 Το πέναλτι κέρδισε ο Δρυμούσης όταν ανατράπηκε καθαρά από τον γκολκήπερ Καλδέλη, μάλιστα ο Δρυμούσης τραυματίσθηκε στην ωμοπλάτη του  και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
 Λόγω τραυματισμού αντικαταστάθηκε για το Μοσχάτο κι ο Σκορδίλης στο 46΄  και όπως φάνηκε από την εικόνα του β΄ ημιχρόνου  οι δύο αυτές  απουσίες επηρέασαν το Μοσχάτο.
 Ο Ατρόμητος ανέλαβε πλήρως τα ηνία του  αγώνα, χωρίς ωστόσο να δημιουργήσει την μεγάλη  φάση, όμως κατάφερε να ισοφαρίσει  στο 70΄  όταν ο  Ταμπάκης εκτέλεσε ένα φάουλ για να  στείλει την μπάλα στην καρδιά της άμυνας του Μοσχάτου,  με τον Κοντάκο να προλαβαίνει την έξοδο του Παπαδόπουλου που μάλλον άργησε και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.
 Αψεγάδιαστη η διαιτησία του Ηλ. Σπάθα και των βοηθών Κοντιζά- Μητάκου
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Καλδέλης,  Τζωρτζατος, Γαβαλάς ( 87΄ Μαραγκός), Ακαρέπης, Αγγελάκης, Ταμπάκης, Μπλατζάκης, Λουβής ( 60΄Μπινιχάκης), Δανασής,  Μητρόπουλος, Κοντάκος( λ.τρ. 77΄ Παπαδάκης )
 ΜΟΣΧΑΤΟ: Παπαδόπουλος, Γκορόγιας, Σκορδίλης ( λ.τρ 46΄ Φόνσου), Ψιλάκης, Καραπιπέρης, Μπούγιας,  Φιαμίγκας, Σούφλας, Μπόλης( 83΄ Σουλάι), Μπαμίχα, ( 73΄ Μπαχά), Δρυμούσης (38΄ λτρ Βεζύρης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου