Ο Ήφαιστος 2-0 στην Δραπετσώνα

Σπουδαίος ο Ήφαιστος πέρασε από την Δραπετσώνα κερδίζοντας την μαχητική τοπική ομάδα με 2-0 και παίρνοντας την νίκη πρόκριση με 2-0.
 Ο Ήφαιστος πιό ουσιαστικός  κατάφερε να αξιοποιήσει την καλή του εικόνα ειδικά στην επανάληψη και να ανοίξει το σκορ στο 65΄ με ένα καταπληκτικό γκολ Ανδρέα Μυλωνά, ο οποίος με γυριστό βολέ ολολκήρωσε την προσπάθεια του Σιδηρόπουλου ενώ στην εκπνοή, κι όταν η Δραπετσώνα προσπαθούσε να βρεί την ισοφάριση, ο
Μαναριώτης διαμόρφωσε το τελικό 2-0 με ένα εξίσου ωραίο γκολ, με έξυπνο πλασέ από πλάγια θέση που άφησε άναυδο τον γκολκήπερ Μακρή.
Ο Ήφαιστος δημιούργησε πληθώρα ευκαιριών με τον Καρακασίδη στο 13', τον  Σιδηρόπουλο τον Μαναριώτη στο 3΄  τον Κρίστο 33΄, σε όλες προσπάθειες επενέβη ο πολύ καλός γκολκήπερ Μακρής. 
 Η Δραπετσώνα στο 42΄ είχε δοκάρι σε προσπάθεια του Ρούκα.
 Καλή η διαιτησία του Κουβέλη( Αλεξόπουλος - Γαρούφος)
 ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ: Μακρής, Χαλικιάς, Κουκούλας, Τριανταφύλλου, Στόικου, Κασιαβός,Χαλικιάς Ε, Κορώνης( 66΄ Πρελασάι), Νίκας(46 ΄Μαυράκης), Σαλίμπασα,Ρούκα(75΄ Χίου).
 ΗΦΑΙΣΤΟΣ:Γεωργόπουλος, Παπαδάτος, Πήητας, Τουρουντζής,Γκογκομήτρος, Τσεσμέλογλου(80΄ Σβώλης),Σιδηρόπουλος( 90 ΄Γκίλας), Κρίστο( 65΄Κόντος),Μαναριώτης, Καρακασίδης, Μυλωνάς, 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου