Έξοχος ο Καραβάς 2-1 στον Κορυδαλλό τον Αετό

 Ο Καραβάς ήταν ο μεγάλος νικητής του σημερινού ντέρμπι  του Κυπέλλου , κερδίζοντας στον
Κορυδαλλό τον Αετό με 2-1, σε  ένα παιχνίδι διαφήμιση του Πειραικού ποδοσφαίρου που είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν κάπου 500 φίλαθλοι που βρέθηκαν στον Κορυδαλλό.
 Ένα παιχνίδι με φάσεις εκατέρωθεν, με  δύναμη, πάθος, με τον Καραβά  στο β΄ μέρος να είναι ανώτερος και να φθάνει σε μια σπουδαία πρόκριση.

 Ο Αετός στο α΄ μέρος  ήταν  αρκετά καλός κατάφερε να προηγηθεί, ενώ στο τελευταίο πεντάλεπτο έχασε τρείς αλλεπάλληλες καταπληκτικές ευκαιρίες να προηγηθεί εκ νέου, αφού προηγουμένως ο Καραβάς είχε ισοφαρίσει..
 Στο 6΄  Ο Παπαθανασίου με έξοχη ατομική ενέργεια από τα αριστερά σέρβιρε  την μπάλα στον Μπερίσα που με υποδειγματικό πλασέ άνοιξε το σκορ.
 Κι αφού ο Καραβάς ξεπέρασε το πρώτο 15λεπτο που ήταν  νωθρός  στο 21΄ κατάφερε να ισοφαρίσει με ένα καταπληκτικό γκολ του Ρηγούτσου, ο οποίος  με μιά ξέφρενη κούρσα σχεδόν από την σέντρα ξεπέρασε στο σπριντ τον τελευταίο αμυντικό του Αετού πέρασε και τον  γκολκήπερ Κουντουρά και από πλάγια θέση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αετού για το 1-1.
 Στο 42΄ ο Παπαθανασίου ελίχθηκε έξω από την περιοχή του Αετού έπιασε ένα κεραυνό με τον Μώτο να απογειώνεται και να διώχνει σε κόρνερ.
 Ο Ξενιτόπουλος εκτέλεσε το κόρνερ, ο Σιδηρόπουλος  έπιασε την κεφαλιά όμως και πάλι ο Μώτος απέκρουσε σε κόρνερ, που εκτελέσθηκε  από τα δεξιά αυτήν  την φορά , από τον Ξενιτόπουλο,  ο Παναγιωτόπουλος να κερδίζει την μπάλα να πλασάρει και να αποκρούει ο Μώτος.
 Στην επανάληψη όπως είπαμε ο Καραβάς έδειχνε να πατάει καλύτερα αφού στον χώρο του  κέντρου ήταν  εξαιρετικοί κυρίως ο Μπελίμπασι αλλά κι ο Φούντας, ωστόσο την  μεγάλη ευκαιρία την έχασε ο Αετός στο 61΄όταν ο Φλέγκας κινήθηκε από τα δεξιά ,  και από κοντά προσπάθησε να νικήσει τον Μώτο στέλνοντας την μπάλα άουτ.
 Για να φθάσουμε στο 71΄ όταν ο Καμμένος από τα αριστερά βγήκε γρήγορα μπροστά  πέρασε μιά αριστοτεχνική σέντρα στο πίσω δοκάρι εκεί που ερχόνταν ο Φούντας που με άψογο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αετού για το 2-1 μέσα σε αποθέωση των φίλων του Καραβά.
 Προσπάθησε ο Αετός στα τελευταία λεπτά, αλλά δεν τα κατάφερε, αφού  δεν μπόρεσε να γίνει ιδιαίτερα απειλητικός.
 Καλύτεροι των νικητών οι Μπελίμπασι, Φούντας, Ρηγούτσος, κι ασφαλώς ο κέρβερος Μώττος.
 Από τον Αετό,  ξεχώρισαν οι  Φλέγκας,  Παπαθανασίου, Μπερίσα.
Καλή η διαιτησία του Τσαμούρη( Τζιλίρης - Κεφαλιακός Κ.)
ΑΕΤΟΣ: Κουντουράς, Σταύρου(84΄ Σταύρου), Ξενιτόπουλος, Σύρμας( 78΄ Μάναλης), Μηλιώνης,, Σιδηρόπουλος, Παπαθανασίου, Χατζάκης( 73΄ Τσιμηλιώτης), Μπερίσα,  Παναγιωτίδης ( 55΄ Αυγέρης), Φλέγκας.
 ΚΑΡΑΒΑΣ:Μώτος, Γκούτσιος( 75΄  Μπουζάλι), Καμένος, Μελάς, Αναγνωστόπουλος, Τάνκα, Ντούνιας, Μπελίμπασι, Ρηγούτσος, Φούντας(85΄ Δεμερτζής), Μητρόπουλος(89 ΄Θηραίος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου