Ο Ερμής 5-2 τα Αστέρια Δραπετσώνας

Με 5-2 επικράτησε ο Ερμής Κορυδαλλού των μαχητικών Αστεριών Δραπετσώνας, πολύ πιό δύσκολα απ΄ότι δείχνει το τελικό σκορ.
Τα Αστέρια αιφνιδίασαν κι άνοιξαν το σκορ με τον Mπαιράμη στο 14΄ όμως ο Ερμής  ισοφάρισε  στο 24΄ με πέναλτι του εξαιρετικού σήμερα Νταλάκου που κέρδισε ο ίδιος σε ανατροπή του, ενώ στο 35΄ ο Λαζάκης με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Νταλάκου έκανε το 2-1 .

 Τα Αστέρια κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 48΄ με τον Ζαχαριά σε  2-2, αλλά στο 60΄ ο Λεβέντης εκμεταλεύθηκε σύγχυση στα καρέ των Αστεριών μετά από κόρνερ του Νταλάκου για να κάνει το 3-2.
 Ο Λεβέντης δημιούργησε το 4-2 στο  78΄ που σημείωσε με πλασέ ο  Μαυρομάτης, κι ο Αντωνίου στο 84΄ με σούτ μέσα από την περιοχή έπειτα από σέντρα του Μανωλιά έγραψε το τελικό 5-2.
Με λάθη η διαιτησία του Σφούνου
 ΕΡΜΗΣ: Αλεξάκης, Σιδηρόπουλος,Μανωλιάς( 85΄Χατζηκυριάκου), Λαζάκης, Γιάκας, Μητροφάνης, Τζανιδάκης (60΄ Πέτσι), Νταλάκος, Αντωνίου, Λεβέντης, Μαυράκης ( 76΄ Μαυρομάτης)
 ΑΣΤΕΡΙΑ: Μπεκόλι, Αναγνώστης(46΄ Αθανασίου).Νεμπούτ( 90΄ Πρωτόπαππας),, Παπαιωάμνννου, Τσουλάκος, Λαγάνης,  Ζαχαριάς,  Κούνας, Μπούτας( 46΄  Καρακίτσος)  Πόποτας, Μπαιράμης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου