Έμφραγμα στο 96΄ !! γκολ και λήξη ο Διαγόρας

 Κυριολεκτικά στην τελευταία φάση των καθυστερήσεων ο Διαγόρας πήρε την σπουδαία νίκη με 1-0 επί της Προοδευτικής που δεν έκανε .. ούτε σέντρα στην συνέχεια..
Σε ένα παιχνίδι που και οι δύο ομάδες είχαν  τις ευκαιρίες για την νίκη, όμως οι Κορυδαλλιώτες ήταν αυτοί που δεν μπόρεσαν να  σκοράρουν σε δύο κλασικές φάσεις.
 Αρχικά στο 57΄ όταν από  γέμισμα του Καλαιτζίδη ο Καννελόπουλος πλάσαρε  στέλνοντας την μπάλα στην οριζόντια δοκό, ενώ στο 89΄ διπλή  φάση με τον Χρήστου να πλασάρει εξ΄ επαφής τον Στεφανάκο να αποκρούει και στην συνέχεια της φάσης ο επερχόμενος Ντάλας να στέλνει την μπάλα άουτ.
 Οι Ροδίτες ήταν καλύτεροι στο α΄ μέρος και δημιούργησαν ορισμένες φάσεις, χωρίς απειλήσουν ιδιαίτερα πέρα από κάποιες προσπάθειες του  Γιόνδη στο 14΄ 34΄  45΄.
Στην επανάληψη η Προοδευτική ήταν αυτή που είπαμε δημιούργησε σημαντικές φάσεις αφού πέρα από τις δύο που προαναφέραμε απείλησε ακόμη με τον Μπελέρη στο 64΄ τον Κανελόπουλο στο 71΄ και στο 78΄Κι ενώ όλα έδειχνε ότι τίποτε δεν θα άλλαζε, στην μπάλα ποτέ μην πείς ποτέ, ο  Βελέτης εκτέλεσε ένα μακρινό φάουλ ο  Ρούνιτς  μέσα στην περιοχή πήρε την  κεφαλιά , ο Σουάνης πετάχθηκε στην πορεία της μπάλας για να βρεί την μπάλα όσο έπρεπε για να την στείλει στα δίχτυα του Μπαντίκου. 
 Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Μπακογιάννη ( Αθηνών)
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Στεφανάκος, Ευαγγελιδάκης, Βασιλείου, Προβατίδης, Σιλιγαρδάκης, Γεωργίου (82′ Χειμωνέττος), Γιόνδης (90+3′ Ρούνιτς), Σκάρος (52′ Ούγκο), Βελίνης (62′ Σουάνης), Βελέτης, Λάμπρου.
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Μπαντίκος, Πολιανίδης, Καλαϊτζίδης (90+3′ Μύρκος), Ζίζηλας, Παπανικόλας, Μάρης, Δελαβέρης (75′ Χρήστου), Μπέλερης, Κουρουκίδης (75′ Ζαχαράτος), Ντάλλας, Κανελλόπουλος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου