Μοιρασιά στην Νεάπολη

Ισόπαλο 0-0 έληξε το ντέρμπι της Νεάπολης ανάμεσα στον Ιωνικό και τον Εθνικό, παρουσία περίπου 1500 φιλάθλων των δύο ομάδων.
 Ο Εθνικός που κατά πολλούς  θεωρείται το φαβορί του ομίλου δεν δικαίωσε αυτούς τους ισχυρισμούς αφού φάνηκε μέτριος απέναντι στον ψυχωμένο Ιωνικό που και πάλι ειδικά στην
αμυντική του γραμμή έτρωγε σίδερα, όμως και επιθετικά υστέρησε.
 Με μόνο ένα παίχτη τον Σερτζίνιο να κάνει την διαφορά δεν μπορεί να περάσεις μέσα από την Νεάπολη από τον νεανικό Ιωνικό που είναι σίγουρο ότι παιχνίδι με παιχνίδι θα βελτιώνεται, αφού είναι γνωστά το προβλήματα του καλοκαιριού.
 Βεβαίως για τον Εθνικό  μιά δικαιολογία  μπορεί να θεωρηθεί η απουσία του Ρομάνο, του Παυλάκη αλλά και ο τραυματισμός του  Κατσικοκέρη στο 30΄ .
 Παιχνίδι σκληρό, δυνατό χωρίς πολλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, με  κυριότερη  επιθετική στιγμή για τον Εθνικό την κεφαλιά του Σερτζίνιο στο 56 ΄που απέκρουσε εντυπωσιακά ο γκολκήπερ του Ιωνικού ο Κουρεπίνης.
 Για τον Εθνικό  υπήρξε ακόμη ένα καλό σούτ του Λεωνιδόπουλου που έφυγε άουτ στο 7΄ , ενώ  ο Ιωνικός είχε ένα καλό σούτ του Σικαλιά στο 40΄ που απέκρουσε ο  γκολκήπερ του Εθνικού.
 Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Τσουκαλά( Αθηνών)
 ΙΩΝΙΚΟΣ: Κουρεπίνης, Πλάκας, Δημακάκος( 46΄ λ.τρ. Πουλάκης),  Παντελίδης ( 88΄ Μανωλιάς),  Κορνέζος, Πατσατζόγλου, Ρόβας, Κωτσαλάς, Ζαχαράτος, Νικολέτος (63΄  Γεωργόπουλος)
 ΕΘΝΙΚΟΣ: Σικαλιάς, Στασινός, Γερόλυμος, Κρητικός, Ρούσσης, Σερτζίνιο,  Μάναλης, Κωνσταντίνου( 86΄ Σώπασης), Κατσικοκέρης( 30΄ λ.τρ Καραλής), Λεωνιδόπουλος, Μακρυγιάννης ( 77΄ Κομνηνός)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου