Στην παράταση πέρασε ο Εθνικός

Στην παράταση (1-0)κρίθηκε η πρόκριση στο Πειραικό ντέρμπι Κερατσινίου - Εθνικού με τον
Εθνικό να παίρνει το εισιτήριο για την επόμενη φάση  του θεσμού χάρη στο γκολ που σημείωσε ο Παύλος Μακρυγιάννης στο 103΄ εκμεταλευόμενος τραγικό λάθος του Διάκου.
 Και οι δύο ομάδες επέλεξαν να παραταχθούν με αρκετές ρεζέρβες στην ενδεκάδα τους μπροστά σε περισσότερους από 500 φιλάθλους των δύο ομάδων.
 Να σημειωθεί ότι πρίν τον αγώνα η διοίκηση του Κερατσινίου τίμησε τον Εθνικάρα Γιάννη Μαντζουράνη.
Το πρώτο μέρος ήταν  μέτριο έως καλό με μοναδική καλή φάση αυτή του  17΄ όταν ο, Λεωνιδόπουλος έβγαλε μόνος τον Χατζησάββα που  πλάσαρε για να αποκρούσει ο Φρατζεσκάκης σε κόρνερ.
 Το κόρνερ εκτέλεσε ο Καραλής στέλνοντας την μπάλα  στην αριστερή κάθετη δοκό.
 Το Κερατσίνι έχασε επίσης τρανταχτή ευκαιρία στο 54΄ όταν ο Ντούλιας εκμεταλεύθηκε λάθος στην άμυνα του Εθνικού βρέθηκε μόνος με τον Βουτσινά, δεν πλάσαρε άλλα έδωσε δίπλα στον Μπερνιδάκη που  δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα
 Στην επανάληψη το παιχνίδι έγινε καλύτερο αφού και οι δύο προπονητές αποφάσισαν να ρίξουν στον αγωνιστικό χώρο κάποιους βασικούς παίχτες
 Ο Εθνικός είχε ορισμένες καλές ευκαιρίες με τον Παυλάκη με την πιό κλασική αυτή του  117΄ όταν ο Μισέλ προτίμησε αντί να πλασάρει να δώσει στον Παυλάκη που έστειλε την μπάλα στην  δοκό, για να  αποκρούσουν οι αμυντικοί σε κόρνερ,  ενώ λίγο πίο πρίν κι ο Μακρυγιάννης με ωραία προσπάθεια έστειλε την μπάλα στην δεξιά κάθετη δοκό.
 Το Κερατσίνι στα τελευταία λεπτά  βγήκε όλο μπροστά κι είχε ένα καλό σούτ του Πασαλίδη που δεν ανησύχησε τον Βουτσινά, ενώ ο πολύπειρος πορτιέρο του Εθνικού  απέκρουσε σταθερά και την τελευταία φάση που δημιούργησε ο Αγγελάκης.
 Σχετικά καλή η διαιτησία του Ιωαννίδη( Φαγρίδας- Παρισόπουλος)
 ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ: Φρατζεσκάκης, Σφυρογιαννάκης( 85΄ Μπατής), Παναγιωτόπουλος,Αγγελάκης, Σιγάλας, Λίτσης, Σιάνος( 60΄ Καλογιάννης),Διάκος, Θωμαίδη(46΄ Μπερνιδάκης), , Πασαλίδης , Γιακούπι( 70΄ Ντούλιας)
 ΕΘΝΙΚΟΣ: Βουτσινάς, Πίσσας, Γερόλυμος,Μπένα,  Πεχλιβανίδης(90΄ Κρητικός),Λεωνιδόπουλος, Καραλής(65΄ Μισέλ), Κατίδης, Χατζησάββας( 75΄ Παυλάκης),  Σώπασης(85΄ Κομνηνός), Μακρυγιάννης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου