Ζαγοριανό ανακοίνωσε ο Ιωνικός

Σημαντική μεταγραφική κίνηση για τον Ιωνικό που απέκτησε τον γνωστο επιθετικό Γιώργο Ζαγοριανό, αναλυτικά η ανακοίνωση που εξεδόθη από τον σύλλογο της Νικαίας  έχει ως εξής:
"Στην ολοκλήρωση μιας σπουδαίας και ουσιαστικής μεταγραφής προχώρησε η ομάδα μας αφού ήρθε σε συμφωνία με την 32χρονο επιθετικό, Γιώργο Ζαγoριανό.

Ο υψηλόσωμος κυνηγός που έχει διαγράψει λαμπρή καριέρα κυρίως στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής μετά από συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο κ. Αποστόλου ήρθε σε συμφωνία με τον Ιωνικό και θα αποτελέσει το πρόσωπο που θα επωμιστεί να σηκώσει το βάρος της γραμμής κρούσης.
Οι ικανότητές του και το γεγονός ότι διαθέτει μεγάλη εμπειρία θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στα παιχνίδια που θα δώσει ο Ιωνικός και γι’ αυτό το λόγο άλλωστε έγινε κίνηση για την απόκτησή του.
Προηγούμενος σταθμός της καριέρας του ήταν ο Φωστήρας ενώ μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί Λεωνίδιο, Πανηλειακό, Χανιά, Νίκη Βόλου, Φωκικό, Άγιο Δημήτριο, ΠΑΟ Ρουφ, ΑΕΡΑ Αφάντου, Οδυσσέα Αναγέννησης, Γιαννιτσά, Βυζάντιο, Αιολικό και Κόρινθο."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου