Ο Ιάλυσος 1-0 τον Εθνικό

Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι χωρίς πολλές ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες, ο Ιάλυσος κατάφερε να επικρατήσει με  1-0 του κακού στο α΄ μέρος,  Εθνικού και να  βάζει πλώρη για ψηλά.Η ομάδα του Κώστα Βασιλακάκη χωρίς να πιάσει σπουδαία απόδοση στο παιχνίδι, κατάφερε να ελέγξει τον ρυθμό του παιχνιδιού και χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα από τους
φιλοξενούμενους πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης.
Η πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι ήρθε στο 15′ για Ιάλυσο με τον Πόποβιτς, ο οποίος μπήκε στην περιοχή, έκανε το σουτ, όμως ο Σικαλιάς απομάκρυνε με δύσκολη επέμβαση. Στο 37′ οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ. Ο Λεωνιδόπουλος έκανε λάθος λίγα μέτρα έξω από την περιοχή του Εθνικού, και ο Βλάχος, ο οποίος κυνήγησε την φάση, έκανε την προβολή και πέτυχε το 1-0 για τον Ιάλυσο.
Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στα πρώτα δέκα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου, ο Εθνικός πίεσε και κατάφερε να δημιουργήσει δύο μεγάλες ευκαιρίες. Πιο συγκεκριμένα στο 53′ ο Ανδρούτσος πραγματοποίησε εξαιρετική επέμβαση στο σουτ του Μισέλ, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης με προβολή μέσα από την περιοχή σημάδεψε το δοκάρι του Ανδρούτσου, έπειτα από την σέντρα του Γερόλυμου. Στο 90′ ο Ιάλυσος έχασε μεγάλη ευκαιρία να κάνει δύο τα τέρματα του όταν μετά από ωραία σέντρα του Παφιάκη, ο Σπάρταλης, ο οποίος βρέθηκε μόνος μέσα στην περιοχή, πέρασε τον Σικαλιά, όμως το πλασέ του σταμάτησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι.
ΙΑΛΥΣΟΣ: Aνδρούτσος, Βλάχος (66’ Χριστόφ), Παφιάκης, Τσούπρος, Αρχοντούλης, Ρεκλείτης, Καμπλιώνης (46’ Δήμας), Φαβάλι, Σταυλάς (66’ Σπάρταλης), Δελαπόρτας, Πόποβιτς (86’Μπεγκλετζής).
ΕΘΝΙΚΟΣ: Σικαλιάς, Στασινός, Γερόλυμος (64’ Μάναλης), Ρούσσης, Κρητικός, Μισέλ, Καραλής (56’ Μακρυγιάννης), Κωνσταντίνου (73’ Χατζησάββας), Λεωνιδόπουλος (46’ Κατσικοκέρης), Ρομάνο, Παυλάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου