Ο Ερμής 1-0 τον Ιωνικό


Ένας ψυχωμένος Ερμής Κορυδαλλού υποχρέωσε σε ήττα τον Ιωνικό , τον οποίο κέρδισε με 1-0 στο Π. Νικολαίδης αποκτώντας σαφέστατο προβάδισμα για την πρόκριση στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου.
 Μάλιστα  το συγκρότημα του Β. Σταύρου έχασε κι άλλες ευκαιρίες, αφού οι Λεβέντης, Σάμιος, Πότσι έφσασαν κι άλλες φορές κοντά στο γκολ

 Από την άλλη ο Ιωνικός κακός, δεν μπόρεσε να απεγκλωβισθεί από το άψογο στήσιμο του Ερμή  ο οποίος έδωσε έδαφος στον  Ιωνικό και ο οποίος  στα τελευταία 20 λεπτά προσπάθησε να γίνει απειλητικός δημιουργώντας  μιά - δύο επικίνδυνες φάσεις.
 Στο ημίχρονο ο τεχνικός του Ιωνικού ο Μ. Χατζηαλέξης  επιστράτευσε όσους βασικούς είχε στον πάγκο του, χωρίς όμως να  αλλάξει κατά πολύ την εικόνα της Νικαιώτικης ομάδας.
 Από την άλλη ο Ερμής παρότι είχε ορισμένες  σημαντικές ελλείψεις βασικών ποδοσφαιριστών
( Νταλάκος, Μητροφάνης, Κίτσιος, Αντωνίου), απέδειξε ότι δικαίως θεωρείται φέτος από τις καλές ομάδες του Πειραιά με αξιόλγους και ικανούς ποδοσφαιριστές
 Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε στοι 44΄ ο  Σάμιος με ωραία προσπάθεια κι ενώ πιό  ο Ερμής είχε 2 μεγάλες φάσεις για να ανοίξει, το σκορ με τον Λεβέντη και τον ίδιο τον σκορερ.
 Ο νεαρός Χάρης Σάμιος δικαίως παίρνει τον τίτλο του ΜVP της συνάντησης.
 O χαρισματικός στράικερ που σημειωτέον  απασχόλησε μεταγραφικά τον Ιωνικό, αλλά Προοδευτική, Κερατσίνι θεωρείται ίσως ο καλύτερος  Πειραιώτης φορ αυτήν την περίοδο.
 Χωρίς προβλήματα η διαιτησία των Μπαλαχούτη(Ζησινόπουλου - Βογιατζιδάκη)
ΙΩΝΙΚΟΣ: Κουρεπίνης, Χριστόπουλος, Δημακάκος,Πλάκας,  Κορνέζος(67΄ Πατσατζόγλου), Κουρούμα(46 ΄Παντελίδης), Κωτσερίδης, Σικαλιάς, Ζαγοριανός(46΄ Σάμαρης), Νικολέτος, Τζουμάκης(25΄ Kαλτσάς)
 ΕΡΜΗΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ:Ασημέλης, Σιδηρόπουλος, Μανωλιάς, Λαζάκης, Γιάκας, Σταθινάκης, Τζανιδάκης(75΄ Τζανιδάκης), Μαυρομάτης, Σάμιος(85΄ Πέτσι), Λεβέντης(90΄ Χαβατζογιάννης), Μαυράκης.

 Αποδοκιμασίες στο τέλος στο τέλος

 Άποδοκιμασίες  στο τέλος από τους  περίπου 100-150 φιλάθλους του Ιωνικού κατά της ομάδας του Ιωνικού, μάλιστα η κατάσταση για λίγο έγινε έκρυθμη, ωστόσο η παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης που ήταν στο γήπεδο εκτόνωσε γρήγορα την κατάσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου