Ο Ιωνικός 2-0 τον Ατρόμητο

Παίζοντας με αρκετές ρεζέρβες ο Ιωνικός κέρδισε στον Ρέντη τον αξιόμαχο Ατρόμητο Πειραιά με 2-0 και πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.
 Μόλις στο 1΄ ο νεαρός  Τζουμάκης άνοιξε το σκορ για τον Ιωνικό, με τον Ατρόμητο όμως στην συνέχεια να παίρνει τα ηνία του αγώνα και να χάνει καταπληκτικές ευκαιρίες  για να φθάσει στην ισοφάριση.

 Ο Δανασής  στο 28΄ μόνος με τον γκολκήπερ του Ιωνικού δεν μπόρεσε να πλασάρει με τον Πασάι να κρατά το 1-0 ενώ στην συνέχεια δύο φορές ο Μητρόπουλος απέτυχε από κοντά να φθάσει στο γκολ.
Στην επανάληψη ο Ιωνικός έφθασε στο 2-0 με ωραίο γυριστό σούτ του  Τζουμάκη, μετά από ενέργεια του  Φιλιμέγκα στο 63΄ , και κάπου εκεί  το υπόλοιπο του αγώνα έγινε τυπική διαδικασία.
 Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Τσαμούρη( Κοντιζάς - Μητάκος)
 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ : Καλδέλης, Τζωρτζάτος, Γαβαλάς, Παλάτσιος, Αγγελάκης, Ταμβάκης, Μπαλτζάκης(46 ΄Καρνέζης), Μπινιχάκης (58΄ Μούχο),  Δανασής( 79΄ Μιχαλακάκος), Μητρόπουλος(77΄ Λουβής),  Κοντάκος
 ΙΩΝΙΚΟΣ: Πασάι, Χροστόπουλος, Δημακάκος(35 ΄Πογκοσιάν),Πλάκας, Κορνέζος, Κουρούμα, Τζουμάκης(81΄ Κάλδης), Γεωργόπουλος(84΄ Μακαρατζής), Σάμαρης, Κωτσερίδης, Φιλιμέγκας(77΄ Παντελίδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου