Εύκολα ο Εθνικός 2-0 το Λουτράκι

Ο τσιγγάνος Εθνικός  - γηπεδούχος αυτή την φορά στο γήπεδο του Ταύρου κέρδισε εύκολα με 2-0 το Λουτράκι κι είναι πάντα στις πρώτες θέσεις του 6ου ομίλου.
Οι Πειραιώτες , ήταν ανώτεροι  τους και ευτύχησαν να μπουν μπροστά στο σκόρ στο 15'. Μετά από συνεργασία Παυλάκη, Κατσικοκέρη, η μπάλα έφτασε στον Μακρυγιάννη ο οποίος πέρασε και τον τερματοφύλακα
πριν πλασάρει για το 1-0. Το δεύτερο τέρμα ήρθε λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους. Συγκεκριμένα, ο Παυλάκης σέντραρε και ο Κατσικοκέρης με κεφαλιά στο 44' έγραψε το 2-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο το Λουτράκι προσπάθησε περισσότερο να απειλήσει χωρίς όμως αποτελέσμα αφού σχετικά εύκολα η αμυντική γραμμή της κυανόλευκης ομάδας απομάκρυνε κάθε κίνδυνο απο την εστία  ,τις ευκαρίες για να αυξήσει τα τέρματα του και σε αυτό το διάστημα όμως τις είχε  ο  Εθνικός  με τον Κατσικοκέρη κυρίως οι προσπάθειες του οποίου δεν βρήκαν στόχο.

ΕΘΝΙΚΟΣ: Σικαλιάς,Στασινός,Γερόλυμος (85΄Σωπασής),Κρητικός, Ρούσσης,Κωνσταντίνου,Μακρυγιάννης (80΄Κατίδης),Μισέλ (82΄Χατζησάββας),Κατσικοκέρης,Ρομάνο(87΄Μάναλης),Παυλάκης.

 ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Διάσσινος, Στασινόπουλος Δ., Τσάκας, Ντερτιλής, Τσορμπατζίδης, Τσιώκος, Γούλας , Στασινόπουλος Λ, Γεωργίου (60’ Ζερβός), Γωνιάδης, Δαλκαφούκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου