Ο Διαγόρας 2-0 τον Ιωνικό

Οδυνηρή εντός έδρας ήττα για τον Ιωνικό,ο οποίος ηττήθηκε με 0-2 από τον Διαγόρα που παρουσιάσθηκε πιό ώριμος και πιό ουσιαστικός.
 Μιά ήττα που νωρίς - νωρίς  φέρνει τους Νικαιώτες στα σχοινιά, σε ότι αφορά την μάχη της παραμονής στην κατηγορία.
 Αμφίροπο το παιχνίδι στο πρώτο 20λεπτο, με τον Διαγόρα να καταφέρνει να ανοίγει το σκορ στο  25′ όταν ο  Σουάνης πίεσε τον Κωστούλα του έκλεψε την μπάλα, να πασάρει στον τον Γιόνδη  κι αυτός απέναντι στον Κουρεπίνη να κάνει το 1-0.
 Προσπάθηκε κάτι να κάνει ο Ιωνικός και απείλησε στο 30′, όταν ο Στεφανάκος έχασε την μπάλα από τα χέρια του και ο Προβατίδης απομάκρυνε πριν ο Μπάτσι παρενβληθεί
 Στην επανάληψη ο Διαγόρας με το υπέρ του σκορ βρήκε πρισσότερους χώρους, αφού ο Ιωνικός έψαχνε για την ισοφάριση, και στο 52′, ο Γιόνδης και πάλι μπήκε στην περιοχή του Ιωνικού και από πλάγια θέση με πλασέ έκανε το 2-0. Δύο λεπτά αργότερα ο Ιωνικός σημείωσε  γκολ  με τον Μπάτσι με τον διαιτητή όμως να ακυρώνει το γκολ υποδεικνύοντας επιθετικό  φάουλ και στο υπόλοιπο του αγώνα, ο Διαγόρας να κρατά χωρίς δυσκολία αυτό το 2-0. 
Με λάθη η διαιτησία του Παπαποστόλου ( Ευβοίας)
IΩΝΙΚΟΣ: Κουρεπίνης, Κωστούλας, Δημακάκος, Παντελίδης, Κορνέζος, Πατσατζόγλου (77′ Σικαλιάς), Καλτσάς (56′ Zαγοριανός), Πλάκας (59′ Γεωργόπουλος), Μπάτσι, Νικολέττος, Τζουμάκης.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Στεφανάκος, Ευαγγελιδάκης, Χειμωνέττος (29′ Μπουρλάκου), Προβατίδης, Παυλίδης, Ρούνιτς, Γεωργίου (87′ Ούγκο), Σουάνης (75′ Καρπαθάκης), Γιόνδης (90′ Παναγιωτίδης), Βελλίνης, Βελέτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου