Κορυφή η Προοδευτική 4-0 τον Ασπρόπυργο

Στην κορυφή του 6ου ομίλου ανέβηκε η Προοδευτική με το επιβλητικό 4-0 επί του Ασπροπύργου σε ένα  θαυμάσιο, πλούσιο σε φάσεις παιχνίδι.
 Η Προοδευτική κατά διαστήματα ήταν εξαιρετική, όμως πολύ καλός ήταν και ο Ασπρόπυργος  και το 4-0 δεν αποτυπώνει την συνολική εικόνα του αγώνα, αφού  οι φιλοξενούμενοι στο β΄ μέρος έχασαν  κραυγαλέες ευκαιρίες τουλάχιστον για να ξαναμπούν στο παιχνίδι.

 Στο 15΄ κεφαλιά του Ντάλλα μετά α σέντρα του Καλιτζίδη έστειλε την μπάλα στην ρίζα της  δεξιάς κάθετης δοκού, ενώ αμέσως μετά σούτ του Μπελέρη απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ ο Διαμαντής.
 Στο 18΄ ο Βλάχος ελίχθηκε από  τα δεξιά μέσα στην περιοχή για να ανατραπεί από τον  Σιδηρόπουλο,  να δοθεί το πέναλτι κι ο Καλαιτζίδης που το εκτέλεσε άνοιξε το σπορ.
 Στο 22΄ δυνατό μακρινό σούτ του  Κατσίκη απέκρουσε με υπερένταση ο Μπαντίκος σε κόρνερ, ενώ στο 37΄  γέμισμα  από μακριά του Στρατάκη, βρήκε τον Ατματζίδη αφύλαχτο στην καρδιά της άμυνας  της Προοδευτικής, όμως η κεφαλιά του έφυγε άουτ.
 Στην επανάληψη ο Ασπρόπυργος μπήκε φουριόζος στο γήπεδο, και στο  56΄ έχασε τρομερή ευκαιρία για να ισοφαρίσει.
 Είχαμε βολίδα του Μάγγου που τράνταξε την συμβολή των δοκών τη;ς Προοδευτικής η φάση συνεχίσθηκε για να έρθει ο Ατματζίδης  να πιάσει καρφωτή κεφαλιά παπό τα δύο μέτρα και να στείλει την μπάλα στην οριζόντια δοκό.
 Κι αφού στο 66΄ ο Βλάχος έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 2-1( ο Διαμαντής απέκρουσε σε κόρνερ το κοντινό σούτ), αμέσως μετά  ο Καλαιτζίδης εκτέλεσε το κόρνερ με τον Μάρη να πετάγεται στον αέρα και με καρφωτή κεφαλιά να κάνει το 2-0.
 Στο 81΄ ο Ντάλας γύρισε από τα αριστερά την μπάλα στην  καρδιά της άμυνας του Ασπρόπυργου κι ο επερχόμενος Δηλαβέρης, με σούτ  δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Διαμάντη για να κάνει το 3-0, και στην εκπνοή του αγώνα πανομοιότυπη φάση  με τον Ντάλλα να σερβίρει και τον Κανελλόπουλο να κάνει το τελικό 4-0.
 Από την Προοδευτική ξεχώρισαν οι Ντάλλας, Δηλαβέρης, Μπελέρης, Καλαιτζίδης,Μάρης Βλάχος, ενώ από τον Ασπρόπυργο οι Κατσίκης, Ατματζίδης
 Στο 75΄ νέα κλασική ευκαιρία για τον Ασπρόπυργο όταν ο Ζωγράφος μέσα από την περιοχή πλάσαρε άουτ, ενώ στο 78΄ εκτέλεση φάουλ του Κατσίκη απέκρουσε δύσκολα ο Μπαντίκος, με την μπάλα να βρίσκει και την δεξιά κάθετη δοκό.
Πολύ καλή η διαιτησία του Μαχαίρα(Αθηνών)
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Μπαντίκος, Πολιανίδης(80΄Τσαραούσης),Καλαιτζίδης, Ζίζηλας, Παπανικόλας, Μάρης(83΄Μιχαλάκης), Βλάχος(68΄Κανελλόπουλος),Μπελέρης, Κουιρουκίδης, Ντάλλας, Δηλαβέρης76΄ Χρήστου)
ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ: Διαμαντής, Χουστουλάκης, Παναστασίου(67΄Καλογρίδης), Στρατάκης,Νικολάου(77΄Καλέμι), Μάγγος, Κατσίκης, Ατματζίδης, Σταγάκης(60΄Ζωγράφος), Σιδηρόπουλος, Χαικάλης(80΄Λώλος)  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου