Πολύτιμο 0-0 ο Ιωνικός στη Ρόδο

Πολύτιμο βαθμό απέσπασε ο  Ιωνικός  στην Ρόδο κόντρα στην τοπική ομάδα  στο 0-0 των δύο ομάδων, ένα αποτέλεσμα  που σίγουρα θα μετρήσει στην συνέχεια σε ότι αφορά την μάχη της παραμονής.
 Καλά στημένος αμυντικά ο Ιωνικός  έδωσε χώρο στην Ρόδο που είχε την υπεροχή, δημιούργησε ευκαιρίες χωρίς να
μπορέσει να τις αξιοποιήσει, μάλιστα κι ο Ιωνικός βρήκε δύο κόντρα επιθέσεις, ειδικά στην πρώτη από αυτές έφθασε πολύ κοντά σε ένα γκολ.
Μόλις στο 5΄ το σουτ του Μπανγκούρα μπλόκαρε ο τερματοφύλακας του Ιωνικού, ενώ ο Αυγενικού στο 30’ δεν μπόρεσε να τελειώσει τη φάση μετά την εκτέλεση φάουλ του Μπανγκούρα. Στο 42’ ο Ιωνικός έγινε απειλητικός, ωστόσο ο Μκρτσιάν απομάκρυνε την τελευταία στιγμή. Στο β’ ημίχρονο η Ρόδος προσπάθησε να κάνει κάτι καλό, χάνοντας τις καλύτερες ευκαιρίες της προς το τέλος του αγώνα. Στο 88’ μετά από σέντρα του Αυγενικού η μπάλα πήρε πείεργη τροχιά με τους αμυντικούς του Ιωνικού να απομακρύνουν προ των διχτύων, ενώ στο 89’ το σουτ του Κουρούπη απομακρύνθηκε από τους αμυντικούς. Τέλος, στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Κουρεπίνης μπλόκαρε την κεφαλιά του Πινδώνη κι έτσι έμεινε το 0-0, στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της Ρόδου στον α’ γύρο.
ΡΟΔΟΣ : Παναγόπουλος, Καντιμοίρης (52' Αποστόλου), Κουρούπης, Μκρτσιαν, Δαβρής, Αυγενικού, Μίνγκας (50' Ιμεραλιλάι), Πινδώνης, Παβίσεβιτς, Μπανγκούρα (65’ Πότσι), Λέκκας (76’ Ευγενικός)
ΙΩΝΙΚΟΣ : Κουρεπίνης, Χριστόπουλος, Δημακάκος, Νικολέττος (56' Μπάτσι), Κορνέζος, Κωστούλας, Πογκοσιάν, Κουρούμα, Πλάκας, Γεωργόπουλος (83’ Παντελίδης), Καλτσάς (89' Ζαγοριανός)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου