"Φούλ" για Β΄ Εθνική η Προοδευτική 1-0 στην Ρόδο

Πλώρη για Β΄ Εθνική έχει βάλλει  πλέον η Προοδευτική μετά και το σημερινό τεράστιο διπλό στην Ρόδο με 1-0 επί της τοπικής ομάδας.
 Μιά επιτυχία που πιστοποιεί ακράδαντα το μέταλο της Κορυδαλιώτικης ομάδας που καθοδηγούμενη φέτος από τον Λουκά Καραδήμο έχει εδραιωθεί για τα καλά στην κορυφή της βαθμολογίας του 8ου ομίλου.

 Και πλέον η Προοδευτική δείχνει ότι έχει τα φόντα να χτυπήσει τον τίτλο.
 Η Προοδευτική παίζοντας έξυπνα πήρε την  νίκη, απέναντι στους Ροδίτες που απείλησαν, όμως ήταν φλύαροι και άστοχοι στην τελική προσπάθεια.
 Μέτριο το α΄ μέρος με την Ρόδο να έχει φλύαρη υπεροχή, και την Προοδεςυτική καλά στημένη αμυντικά, να ψάχνει κάποιες καλές αντεπιθέσεις 
 Η μοναδική καλή στιγμή του πρώτου μέρους ήρθε στο 21’ όταν μετά από ωραία προσπάθεια και γύρισμα του Παβίσεβιτς, ο Μπαγκουρά με σουτ από το ύψος του πέναλτι έστειλε την μπάλα δίπλα από το δοκάρι του Μπαντίκου.
Στην επανάληψη η Ρόδος μπήκε πολύ δυνατά και κατάφερε να δημιουργήσει δύο σπουδαίες ευκαιρίες, αρχικά στο 51’ ο Μπαγκουρά βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ, όμως το πλασέ του πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Μπαντίκου, ενώ δύο λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 53’ ο τερματοφύλακας της Προοδευτικής πραγματοποίησε  μεγάλη επέμβαση στο σουτ του Λέκκα.
Στην συνέχεια η Προοδευτική ισορόπησε το παιχνίδι και στην πρώτη της καλή στιγμή στο παιχνίδι κατάφερε να ανοίξει το σκορ. 
Συγκεκριμένα στο 75’ ο Νίκος Μπέλερης γύρω στα 35 μέτρα μακρά από την εστία του Παναγόπουλου  έπιασε  ένα έξυπνο ψηλοκρεμαστό  σούτ κι άφησε άγαλμα τον πορτιέρο της Ροδίτικης ομάδας.
 Ένα πραγματικό εντυπωσιακό τέρμα που πάντως συνηθίζει ο ικανός μέσος της Προοδευτικής.
Στα τελευταία λεπτά δεν άλλαξε κάτι (στο 94′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Τσαραούσης) και η Προοδευτική έφυγε από την Ρόδο με ένα σπουδαίο «διπλό» που την διατηρεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Από την άλλη πλευρά η Ρόδος έμεινε οχτώ βαθμούς πίσω από την πρώτη θέση.
Αρκετά καλή η διαιτησία του Αγγελάκη ( Μακεδονίας)
ΡΟΔΟΣ: Παναγόπουλος, Ιμεραλιλάι, Κουρούπης, Αποστόλου (60’ Πάλλας), Μκρτσιάν, Πινδώνης (76’ Βολονάκης), Μπανγκουρά, Δαβρής, Αυγενικού, Μίγκας, Παβίσεβιτς (28’Λέκκας, 69’ Σερτζίνιο).
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Μπαντίκος, Τσαραούσης, Καλαϊτζίδης, Ζίζηλας, Παπανικόλας, Μάρης, Κουρουικίδης (85’ Πέππας), Μπέλερης (94′ Ζήκος), Καννελόπουλος (65’ Ζαχαράτος), Ντάλλας, Χρήστου (55’ Βλάχος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου