Εύκολα το Κερατσίνι 3-0 το Ζευγολατιό

Εύκολα το Κερατσίνι έκαμψε την αντίσταση του Ζευγολατιού   κερδίζοντας με 3-0 και παίρνοντας βαθμολογική ανάσα, εν αντιθέσι με την ομάδα της Κορίνθου που παραμένει ουραγός στον 8ο όμιλο και μάλιστα χωρίς βαθμό.
 Μόλις στο 6΄ ο Πασαλίδης με εκτέλεση φάουλ άνοιξε το σκορ για το Κερατσίνι, με το Ζευγολατιό να απειλεί στο  14 με σούτ του Μαραθιανού, και το 20΄ επίσης με σούτ του Παππά.

 Στο 27΄ ο Καρέλης  μέσα από την μικρή περιοχή απέτυχε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα με τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων εξουδετερωμένο, ενώ νέα μεγάλη ευκαιρία  για το Κερατσίνι στο 35΄ με τον Πασαλίδη.
 Ωστόσο στην εκπνοή του α΄ μέρος ο Ντούλιας έγινε αποδέκτης της μπάλα από γύρισμα του Μπερνιδάκη, και με έξυπνο ψηλοκρεμαστό σούτ  έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.
 Στο 50΄ ο Σενάι για το Ζευγολατιό από πολύ κοντά έστειλε την μπάλα άουτ, ενώ στο 67΄ ο Πασαλίδης   γέμισε την μπάλα στην περιοχή του Ζευγολατιού και μετά από φάση διαρκείας τελικός αποδέκτης της μπάλας έγινε ο Μπερνιδάκης που απο κοντά έγραψε το 3-0.
 Τυπική διαδικασία του υπόλοιπο του αγώνα με το Κερατσίνι να απειλεί για ένα τέταρτο γκολ με προσπάθειες των Μπερνιδάκη, Σιάνου, Πασαλίδη.
 Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Kατόπη ( Σάμου)
 ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ: Φρατζεσκάκης, Παναγιωτόπουλος,( 50΄ Παπασπύρος),  Σιγάλας, Μπατής, Βατής, Σφυρογιαννάκης ( 65΄ Σιάνος), Ντούλιας, Διάκος (  75΄ Καμπούρης), Μπερνιδάκης, Πασαλίδης, Καρέλης ( 65΄  Λίτσης )
 ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟ:Σκούρτης, Πολυδωρόπουλος,Καντικελάκης (λ.τρ  75΄ Κουτσουμπέλης), Βελέντζας, Παππάς, Σπέτσι( λ.τρ 65΄Σούλι), Παινέσης, Σενάι, Μαραθιανός, Ζάρκος, Καραγκούνης ( 55΄ Μαντζώρος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου