Δάγκωνε το Μοσχάτο, 3-0 τον 'Ίκαρο

Δάγκωνε  κυριολεκτικά σήμερα το Μοσχάτο,  κερδίζοντας εύκολα  τον Ίκαρο Καλλιθέας με 3-0 υποχρεώνοντας τον έτσι στην πρώτη του φετινή ήττα.
 Η ομάδα του Μοσχάτου καταφανώς ανώτερη, έχασε ευκαιρίες για διπλάσιο σκορ απέναντι στον Ίκαρο που  δεν φάνηκε, ήταν   μακριά από τις φετινές του,  καλές εμφανίσεις.
 Το 1-0  πέτυχε στο 24΄ο Σούφλας με υποδειγματικό τρόπο, καθώς μετά το κόρνερ του Σκορδίλη,   καλά πλασαρισμένος στην μικρή περιοχή του Ικάρου στοπάρησε την μπάλα και με 
πλασέ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον  Αθανασόπουλο.
 Το 2-0 ήρθε στο  33΄  με  έξοχη ενέργεια του Δρυμούση , ο οποίος από πλάγια θέση  κρέμασε τον Αθανασόπουλο που επιχειρούσε έξοδο.
 Το τελικό 3-0 σημειώθηκς στο  79΄ με κεφαλιά του  Κάραβου, μετά από  προσωπική ενέργεια και σέντρα του Μπαμίχα.
 Το Μοσχάτο όπως είπαμε  δημιούργησε κι έχασε ορισμένες κλασικές ευκαιρίες που σταμάτησαν  στον  σπουδαίο τερματοφύλακα Αθανασόπουλο, ενώ ο Ίκαρος απείλησε  1-2 φορές με κιριώτερη ένα καλοχτυπημένο φάουλ του Πιπεριά στο 28΄  που εξουδετέρωσε  ο γκολκήπερ Παπαδόπουλος διώχνοντας την μπάλα σε κόρνερ.
Αρκετά καλή η διαιτησία του Καρυοφύλη( Φαγκρίδας - Μητάκος), το Μοσχάτο φώναξε για την φάση του 12΄όταν ο  γκολκήπερ Αθανασόπουλος σταμάτησε με φάουλ τον Δρυμούση  μακριά από την  περιοχή του και πλάγια, όμως ο Καρυοφύλης έδωσε το φάουλ και την κίτρινη κάρτα, αφού  θεώρησε ότι ο γκολκήπερ του Ικάρου δεν ήταν τελευταίος  παίχτης.
 Ξεχώρισαν από το Μοσχάτο οι Σούφλας, Δρυμούσης, Σκορδίλης, Φιαμέγκος, Κάλφας, ενώ από τον Ίκαρο, εκτός του Αθανασόπουλου άρεσε κι ο Καραδήμος.
Α.Ε. ΜΟΣΧΑΤΟΥ : Παπαδόπουλος, Φόνσος, Σκορδίλης(74΄ Ψυλάκης), Σουλάι, Καραπιπέρης,Φιαμέγκος, Μουρελάτος, Σούφλας, ( 72΄ Κάραβος),Μπόλης(80΄ Βεζύρης)  Κάλφας, Δρυμούσης( 70΄ Μπαμίχα)
 Α.Ε. ΙΚΑΡΟΥ: Αθαανασόπουλος,Κερίμ(65΄ Πλέσας), Τρίχας(70΄ Μωυσίδης),  Καραουλάνης, Φέκος, Κυριακίδης(72΄ Σκούρτας), Πιπεριάς,Κολοφώτης Η., Συμεωνίδης, Καραδήμος(72΄ Γεραντώνης), Θεοδοσίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου