Γιαννόπουλος τεχνικός διευθυντής στον Εθνικό

 Τεγούσης - Γκέσιος οι πρώτες μεταγραφές
Μετά την  πρόσληψη του Νίκου Νεντίδη στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου η διοίκηση του Εθνικού ανακοίνωσε την συμφωνία της με τον Τάκη Γιαννόπουλο που αναλαμβάνει πόστο τεχνικού διευθυντή στους Πειραιώτες.

 Παράλληλα γνωστοποιήθηκαν και οι δύο πρώτες μεταγραφικές κιν ήσεις με την απόκτηση των Τεγούση - Γκέσιου, αναλυτικά η ανακοίνωση της διοίκησης του Εθνικού έχει ως εξής:
"Η διοίκηση του Εθνικού Πειραιώς ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας της με τον κ.Τάκη Γιαννόπουλο ο οποίος και αναλαμβάνει καθήκοντα Τεχνικού Διευθυντή.
Ο κ. Τάκης Γιαννόπουλος γεννήθηκε στον Πειραιά (25/9/1972) και αγωνίστηκε σε Α.Σ. Δραπετσώνας, Προοδευτική, Άρη Θεσσαλονίκης, Παναχαϊκή, Α.Ο. Καβάλα, Πανιώνιο, την ιταλική Ουνιόνε Βενέτσια και τη ρουμανική Άρτζες Πιτέστι.
Μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας ανέλαβε χρέη Τεχνικού Διευθυντή στον Ολυμπιακό Βόλου για 4 χρόνια ‎(2008-2012) και αμέσως μετά εργάστηκε στο τμήμα Scouting του Ολυμπιακού Πειραιά την διετία ‎2012-2014. Εν συνεχεία διετέλεσε Team Manager στην ομάδα του Λεβαδειακού.
Η διοίκηση του συλλόγου τον καλωσορίζει στην οικογένεια του Εθνικού και του εύχεται καλή επιτυχία στα νεα του καθήκοντα.
Πήρε Τεγούση 
Ο Εθνικός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Κώστα Τεγούση. Ο 26χρονος μέσος (8/8/1991) ξεκίνησε την σταδιοδρομία του απο τις Ελπίδες Αγρινίου ενω έχει πλούσιες παραστάσεις από την Football League καθώς έχει αγωνιστεί σε Αγροτικό Αστέρα, Καλλιθέα, Φωστήρα και Αιγάλεω, όπως επίσης σε Προοδευτική και Μανδραϊκό. Τελευταίος σταθμός της καριέρας του η ομάδα του ΑΟ Τρικάλων απο την οποία είχε αποκτηθεί το καλοκαίρι.
Στον Εθνικό και ο έμπειρος Γκέσιος 
Ο Εθνικός καλωσορίζει στην οικογένειά του τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Γκέσιο. Ο 29χρονος (3/8/1988) επιθετικός είναι ένας παίκτης με πλούσιο βιογραφικό, έχοντας ως τελευταίο σταθμό της καριέρας του την Παναχαϊκή αγωνιζόμενος στην Football League, ενώ έχει περάσει απο Εδεσσαϊκό ‎(2005-2006), Άρη, ΠΑΟΝΕ, Ρόδο, Βέροια, Αναγέννηση Επανωμής, Βέροια, Κέρκυρα, Ολυμπιακό Βόλου, Αιγινιακό, Χανιά, Απόλλων Καλαμαριάς, Πανελευσινιακό και Αγροτικό Αστέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου