Το Λουτράκι σταμάτησε την Προοδευτική

Το ψυχωμένο Λουτράκι σταμάτησε την Προοδευτική  αποσπώντας στην Νίκαια 0-0παίρνοντας έτσι δεύτερο σπουδαίο βαθμό μετά το 1-1 στον Ιάλυσο, από την  άλλη η Προοδευτική έχασε 2 πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια για την κατάκτηση του τίτλου στον 6ο όμιλο.
 Οι Κορυδαλλιώτες πάντως  φωνάζουν για την φάση του  72΄ όταν ο Καννελόπουλος ανατράπηκε από τον γκολκήπερ του Λουτρακίου χωρίς να υποδεχθεί το, πέναλτι.

 Η Προοδευτική είχε πλήρη εδαφική υπεροχή στο α΄ μέρος, χωρίς όμως να δημιουργήσει κλασικές ευκαιρίες απέναντι στο Λουτράκι που  στήθηκε στο μισό γήπεδο.
 Υποψία ευκαιρίας στο 2΄ ένα  έξυπνο σούτ του Ζαχαράτου που έφυγε άουτ, για να πάμε στο β΄ ημίχρονο που  παρότι δεν είχε γκολ  πρόσφερε συγκινήσεις.
 Ένα καλό σούτ του Μπελέρη στο 48΄  δεν ανησύχησε τον  Διασσινό, ενώ στο 50΄  το Λουτράκι βγήκε  στην κόντρα με τον Γούλα  το σούτ του οποίου απέκρουσε ο Μπαντίκος.
 Δεύτερη  φορά που  βγήκε το Λουτράκι μπροστά και πάλι με τον Γούλα στο 64΄  που εξαπέλυσε ένα κεραυνό που τράνταξε την συμβολή των δοκών της Προοδευτικής, ενώ  δύο λεπτά αργότερα ο προωθείς Τσορμπατζίδης  σε κόρνερ από τα αριστερά πήδηξε πιό ψηλά απόλους, όμως η κεφαλιά του έφυγε άουτ.
Από το σημείο αυτό  το γήπεδο έγειρε με την Προοδευτική να παίζει σαν την  γάτα με το ποντίκι το Λουτράκι, και να έχει τις ευκαιρίες για να πάρει το ματς.
 Στο 70΄ ενέργεια του Βλάχου από τα δεξιά  και γύρισμα στην 'άλλη πλευρά στον επερχόμενο Καλαιτζίδη, οποίος εν κινήσει έπιασε ένα φοβερό σούτ που τράνταξε την οριζόντια δοκό.
 Λίγο αργότερα ο Καννελόπουλος εκμεταλεύθηκε ένα λάθος γύρισμα των αμυντικών του Λουτρακίου,  τσίμπησε την μπάλα, με τον επερχόμενο γκολκήπςερ Διασσινό να φαίνεται  ότι ανατρέπει τον επιθετικό της Προοδεςυτικής, όμως ο ρέφερι Μανούρας  έδειξε παίζεται ξεσηκώνοντας θύελλα  διαμαρτυριών εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου.
 Νέα  ευκαιρία για την Προοδευτική στο 76΄ με τον Καννελόπουλο που σούταρε από πλάγια θέση μέσα στη  μικρή περιοχή, αλλά να αποκρούουν οι αμυντικοί της φιλοξενούμενης ομάδας σε κόρνερ.
 Στο 84΄ ο Βλάχος βρέθιηκε τετ-ατετ με τον Διασσινό, όμως προτίμησε να στοπάρει την μπάλα,   και να προλάβουν να παρεβληθούν αμυνόμενοι και να χαθεί μιά σημαντική ευκαιρία, ενώ τελευταία καλή στιγμή για την Προοδευτική στο 88΄ με τον Χρήστου σε θέση φορ να πλασάρει άουτ.
 Η διαιτησία του Μανούρα ελέγχεται για την φάση του πέναλτι, ενώ 
 ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Μπαντίκος, Ντάλας, Καλαιτζίδης, Ζίζηλας, Παπανικόλας, Μάρης, Κουιρουκίδης, Μπέλερης, Καννελόπουλος ( 77΄  Χρήστου),  Ζαχαράτος( 67΄ Βλάχος), Δηλαβέρης( 83΄ Πέππας)_
 ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Διασινός,  Τσ'ώκος, Τσάκας, Ντερτιλήυς, Τσομπαρτσίδης,  Πετρίδης, Γούλας, Σιώκος, Διαλκαφούκης( 86΄  Παππάς), Στασινόπουλος, Γκιδαριώτης ( 76΄  Γεωργίου)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου