Κερατσίνι - Ρόδος 1-1

Μέτριο παιχνίδι στο Σχιστό με το Κερατσίνι να μένει στο 1-1 με την Ρόδο, ένα αποτέλεσμα μάλλον βολικό και για τις δυό ομάδες  σε ότι αφορά την μάχη της παραμονής.
 Το Κερατσίνι που είχε σημαντικές ελλείψεις, ευτύχησε να προηγηθεί στο 5΄ με ένα καταπληκτικό σε εκτέλεση γκολ του Πασαλίδη.

 Συγκεκριμένα ο Ντούλιας τροφοδότησε κάθετα τον Μπερνιδάκη, εκείνος πάτησε την μπάλα για τον επερχόμενο Πασαλίδη, ο οποίος με ένα εξαιρετικό πλάσε έστειλε την μπάλα αρχικά στο δοκάρι και στην συνέχεια στα δίχτυα του Παναγόπουλου.Η Ρόδος έψαξε την ισοφάριση που ήρθε στο 33΄. Ο Αυγενικού με μια βαθιά μπαλιά έψαξε τον Μπούτερ, ο Μεγαλοοικόνομου δεν είχε αντιληφθεί την έξοδο του Γιώρα και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για να γίνει έτσι το 1-1.
Στο 40′ ο Ντούλιας άδειασε ωραία τον Αποστόλου, πέρασε την μπάλα πάνω από τον Παναγόπουλο και να πλασάρει στο κενό τέρμα, ωστόσο ακριβώς πάνω στην γραμμή  έδιωξε ο   Μικρτσιάν.
 Εύκολο έργο για την διαιτησία του  Ρατσιάτου( Αργολίδας)
ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ: Γιώρας, Σιγάλας, Κυριαζόπουλος, Μεγαλοοικονόμου, Βατής, Παναγιωτόπουλος, Ντούλιας (79′ λ.τρ.  Θωμαίδης), Γκιάτης, Μπερνιδάκης, Πασαλίδης(55΄ Καστράτι), Καρέλης (65′ Σιάνος).
ΡΟΔΟΣ: Παναγόπουλος, Λένγκα (53′ Μυλωνάς), Αποστόλου, Μικρτσιάν, Ιμεραλιλάι, Πινδώνης (71′ Αλιμερκάι), Πότσι, Αυγενικού, Ταβάρες (34′ λ.τρ. Λέκκας), Νάκκας, Μπούτερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου