Ο Ιάλυσος 2-0 "καθάρισε" την Προοδευτική

Ο Ιάλυσος καθοδηγούμενος από ένα καταπληκτικό  Λούκα Φαβάλι, κέρδισε εύκολα και
απόλυτα  δίκαια την Προοδευτική με 2-0.
 Οι Κορυδαλλιώτες φάνηκαν να αιφνιδιάζονται στο ξεκίνημα του αγώνα από τον φουριόζο Ιάλυσο ο οποίος  πρίν καλά - καλά συμπληρωθεί το πρώτο 20λεπτο είχε προηγηθεί με 2-0.
Ο Φαβάλι στο 12΄ με εξαιρετική μπαλια βρήκε τον  Σταυλά, που ως
συνήθως ήταν  προωθημένος από δεξιά, ο τελευταίος προσποιήθηκε στον Ξυγκάκη και με εξαιρετικό αριστερό σουτ νίκησε τον Μπαντίκο για το 1-0.
 Στο 24΄ ο Φαβάλι έστρωσε έξοχα στον Δελαπόρτα, όμως οι αμυντικοί της Προοδευτικής πρόλαβαν κι έδιωξαν, όμως αμέσως μετά ήρθε το 2-0.
 Ο Σταυλάς εκτέλεσε ένα πλάγιο, η μπάλα κατέληξε στον Δελαπόρτα, που  με μιά εντυπωσιακή κίνηση και γυριστό σούτ  δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Μπαντίκο κάνοντας το 2-0.
 Προσπάθησε στην συνέχεια να αντιδράσει η Προοδευτική, όμως ο Ιάλυσος στο 41΄  λίγο έλειψε να κάνει το 3-0, όμως ο Δελαπόρτας μέσα από την περιοχή πλάσαρε μόλις άουτ.

Στην επανάληψη ένα καλό φάουλ του Μπέλερη απέκρουσε ασθενώς ο Ανδρούτσος, προσπάθησε να μπεί στην φάση ο Φαμπίνιο που όμως  υποδείχθηκε οφ- σάιντ.
 Μεγάλη ευκαιρία για τον Προοδευτική στο 84΄ με τον Κανελόπουλο με κεφαλιά εξ΄ επαφής να στέλνει την μπάλα άουτ.
ΙΑΛΥΣΟΣ: Ανδρούτσος, Σταθάκης, Σταυλάς, Τσούπρος, Ρεκλείτης, Μανσάνο(70΄ Βλάχος), Φαβάλι(89΄ Αρχοντούλης), Κόλα, Μπεγκλετζής(90'  Σπάρταλης), Δελαπόρτας,  Δήμας( 46΄ Μαντικός)
 ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Μπαντίκος, Τσαραούσης(53΄ Φαμπίνιο), Ξυγκάκης, Ζίζηλας(82΄ Ζιβάνοβιτς), Παπανικόλας, Μαρής, Κουιρουικίδης, Μπελέρης, Κανελόπουλος, Ντάλλας, Βλάχος(63΄ Χρήστου)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου